Bitdefender Internet Security 2008
Buna,
Am folosit vreo 5-6 luni Bitdefender Internet Security v.10 (incepand cu 2008 se numeste din cate am inteles Bidefender Internet Security 2008). Toate bune si super fromoase pana acuma 2-3 zile cand am pronit calculatorul si nu a mai functionat nimic si anume toate serviciile de protectie sunt dezactivate si imi apare tot timpul eroarea : "Bitdefender Security Center has stopped working" ...
Daca incerc sa-i dau FIX la serviciile dezactivate nu se intampla nimica doar ca apare din nou aceiasi problema/fereastra de eroare.
Nu pricep ce s-a intamplat deoarece dupa cum am mai zis l-am folosit de 5-6 luni fara oprire si a functionat perfect pe acelasi sistem de operare fara sa fi instalat nimica special intre timp (folosesc Windows Vista Ultimate /32biti).
Am incercat sa iau ultimul software de pe pagina bidefender, dar degeaba ...am aceiasi eroare si nu pot scapa de ea.
Stie careva vreo solutie ?
Solutia data de "support bitdefender" (de a reinstala aplicatia) nu functioneaza.
Poate ma ajuta cineva din experienta proprie, avand in trecut aceiasi problema.
Am tot citit cum ca ceva servicii trebuie restartate etc, dar mi se pare o solutie total neacceptabila ...si teoretic ar trebui sa existe o solutie profi, cu atat mai mult cu cat problema se pare ca a aparut inca din vara lui 2007.
Astept o solutie sau informatii utile.
Multumesc !
Comentarii
-
Incearca sa dai uninstall cu : http://www.bitdefender.ro/KB333-ro--Cum-se...itDefender.html
Apoi reinstaleaza(deconectat de la net faci astea doua !)0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 16 VPN
- 14 Mobile Security