Bitdefender Internet Security 2013 - Mvs
Buna seara!
Recent am instalat versiunea MVS 2012(descarcata de pe site-ul Microsoft, versiune stabila) si intampin urmatoarea problema(cand doresc sa compilez programul):
'lab08.exe' (Win32): Loaded 'C:\Program Files\Bitdefender\Bitdefender 2013\active virus control\Avc3_00186_002\avcuf32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
O seara placuta!
Comentarii
-
EDIT:
Nu am mai putut edita postul trecut...daca dezactivez AVC problema nu mai apare.0 -
Up!
0 -
Salut!
Te rog frumos daca se poate sa imi raspunzi tu la mesaj. (la altcineva nu raspund la mesaj)
O seara placuta!0 -
Salut,
Fisierele au ajuns la Laboratoare.
Revin cu un raspuns.
O zi buna!0 -
Salut!
La Bitdefender FREE e aceeasi problema.
Merci.
Numai bine!0 -
Salut,
Avem nevoie si de programele compilate nu numai de surse.
Trimite in acelasi mod si tot ce ai compilat si este blocat de Activee Virus Control.
Thx,0 -
Salut!
Mail trimis.
O zi buna!0 -
Salut,
Am primit fisierele si au ajuns la laboratoare.
Multumim.0 -
Salut!
Instalez Bitdefender 2014 sa vad daca mai apare problema.
O seara placuta!0 -
Salut!
Nu am mai putut edita postul anterior.
Eroarea apare si la versiunea 2014(17.9.0.261).
'lab08.exe' (Win32): Loaded 'C:\Program Files\Bitdefender\Bitdefender BETA\active virus control\Avc3_00186_002\avcuf32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
O seara placuta!0 -
Salut,
Problema nu e ca ar detecta Active Virus Control ceva.
Problema e ca tu faci debugging la exe-ul lab08.exe, si debugger-ul vede avcuf32.dll ca modul incarcat de executabil, dar acest modul nu are PDB file-ul asociat.
Te rog sa adaugi la procese exceptate procesul lab08.exe ( si altele daca vei intampina problema similara )
Vom incerca sa fixam aceasta problema si din produs.
Bafta!Salut!
Nu am mai putut edita postul anterior.
Eroarea apare si la versiunea 2014(17.9.0.261).
'lab08.exe' (Win32): Loaded 'C:\Program Files\Bitdefender\Bitdefender BETA\active virus control\Avc3_00186_002\avcuf32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
O seara placuta!0 -
Salutare din nou
Acest mesaj este doar o notificare a debugger-ului. Nu e nici macar eroare.
Debugger-ul vede modulul avcuf32.dll incarcat in exe ( acest modul este folosit de Bitdefender Active Virus Control ) si incearca sa-i incarce PDB file-ul pentru a incarca siboluri si pentru acesta. In Bitdefender ( cat si in aproape orice alta aplicatie ) nu vei gasi niciodata fisierele PDB folosite pentru a face debugging pe acele produse.
Aplicatia ta ar trebui sa ruleze fara nici o problema, acest mesaj fiind doar o notificare ca a gasit un modul pentru care nu are simboluri pentru debug.
Spor la debugging!Salut,
Problema nu e ca ar detecta Active Virus Control ceva.
Problema e ca tu faci debugging la exe-ul lab08.exe, si debugger-ul vede avcuf32.dll ca modul incarcat de executabil, dar acest modul nu are PDB file-ul asociat.
Te rog sa adaugi la procese exceptate procesul lab08.exe ( si altele daca vei intampina problema similara )
Vom incerca sa fixam aceasta problema si din produs.
Bafta!0 -
Salut!
Multumesc de ajutor.
O seara placuta!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii