Salut la toata lumea,
Intr-un moment de nervi saptamana trecuta, am hotarat sa renunt la Kaspersky 7 si sa incerc BD.
Momentul mi-a trecut...
BD2008 nu este gata pentru piata, probabil s-au grabit sa-l lansese cum-necum, in Canada a aparut acum cateva luni, inseamna ca prin Sepembrie 2007 a fost trimis la "tipografie"
BD internet security v10: arata mult mai bine ca BD2008, mult mai organizat, computerul se misca cam cu 20% mai repede decat cu KAV7
Dar...
- firewalul este basic,de 2 bani, n-am ce face cu el, nu verifica nici macar MD5
- nu are code injection , care este critic
- privacy nu are except list si BLOCHEAZA site-ul in loc sa te intrebe daca "Allow" sau "Deny"; dupa ce completez un Job application 10 minute cand sa-l trimit .hop si BD care imi blocheza site-ul fiindca adresa mea de E-mail e pe formular;bun, dissable privacy protection . go back, si formularul e gol .ia-o de la capat
- nu are exceptii pentru scan on demad, tot imi da aceleasi si aceleasi fisiere drep virusi, stiu sigur ca nu sunt (keyfinder.exe)
Probabil ca AV e foarte bun dar ca Internet Security nu e stralucit.
O sa ma intorc la KAV7 ca antivirus si antispyware si la Kerio 2.15 ca firewall (a brilliant firewall!!!) si o sa astept BD2009.
Apropo: orice ai face nu poti produce un antisyware mai bun ca SpySweeper si un firewall may bun ca ZoneAlarm; eu as face numai un antivirus ultraperformant dar as garanta ca este 100% compatibil cu o lista de Antisyware si cu o lista de Firewall-uri; se pare ca lumea e inclinata sa-si faca propria combinatie decat sa cumpere un pachet gata facut , cu un antivirus excelent si restul mediocru.
parerea mea!
Claudiu
toronto,canada