Generic.malware.sb.47404d55
Salut,
Nu stiu cum m-am ales cu un malware, pe care BitDefender 2008 la blocat dar nu pot nici sa-l dezinfectez, nici sa-l trimit la laborator BitDef.
Am incercat sa-l sterg...,dar dupa o noua scanare am o noua surpriza...tot mai apare si nu pot sa-i mai fac nimic.
Se numeste: Generic.Malware.SB.47404D55 si dupa scanare imi spune :
Suspectat de :C:$Recycle.Bin\S-1-5-21-2376414....3444274181-1000\$RPES408.exe=>(Embedded EXE o)
Nu stiu cum sa scap de el..?
Comentarii
-
Dezactiveaza PROTECTIA IN TIMP REAL la BD, apoi da o curatare de temporare + recycle bin ( eu recomand CCleaner, asta il folosesc si eu ), dupa aceea reactivezi la loc SCUTUL si fai o verificare sa vezi daca mai gaseste ceva
0 -
Multumesc mult @mitza97, mi-ai dat o idee.
Din pacate programul CCleaner sterge cam multe pe versiunea mea de Windows Vista Home Premium,
si am fost nevoit de multe ori sa reinstalez sistemul de operare dupa folosirea acestui soft.
Eu folosesc cu succes TuneUp 2008,dar ideea e alta.Am dezactivat protectia in timp real,am facut sa fie vizibile toate folderele de sistem,
si in C: am scanat folderul $Recycle.Bin (dupa ce l-am facut vizibil), care aparea de doua ori.Unul era curat si celalalt continea malware-ul, pe care l-am sters.
Si astfel am scapat de acest parazit virtual.Evident ca am activat dupa accea protectia si am ascuns folderele.0 -
Se pare ca nu ma ocolesc pericolele.
Am mai gasit un Adware.Savenow.G in C:\$Recycle.Bin\.... si imi spune ca nu il poate sterge fiind intr-o arhiva. Cum gasesc arhiva respectiva, sa o deschid si sa curat pe acolo.???0 -
Se pare ca nu ma ocolesc pericolele.
Am mai gasit un Adware.Savenow.G in C:\$Recycle.Bin\.... si imi spune ca nu il poate sterge fiind intr-o arhiva. Cum gasesc arhiva respectiva, sa o deschid si sa curat pe acolo.???
Dezactiveaza System restore pe toate partitiile.Dezactiveaza Recycle binurile(pune 0 la dimensiunea alocata recycle bin) si sterge toate folderele Recycled pe toate partitiile hardului.Restart0 -
Multumesc mult @mitza97, mi-ai dat o idee.
Din pacate programul CCleaner sterge cam multe pe versiunea mea de Windows Vista Home Premium,
si am fost nevoit de multe ori sa reinstalez sistemul de operare dupa folosirea acestui soft.
Eu folosesc cu succes TuneUp 2008,dar ideea e alta.Am dezactivat protectia in timp real,am facut sa fie vizibile toate folderele de sistem,
si in C: am scanat folderul $Recycle.Bin (dupa ce l-am facut vizibil), care aparea de doua ori.Unul era curat si celalalt continea malware-ul, pe care l-am sters.
Si astfel am scapat de acest parazit virtual.Evident ca am activat dupa accea protectia si am ascuns folderele.
Si eu am tot Vista Home Premium si folosesc cu succes CCleaner de multa vreme fara probleme...vezi ca ccleaner asta are si niste setari de unde ii dai ce vrei sa curete0 -
mitza97 m-ai facut curios si am cautat pe net.
Eu am o versiune veche de CCleaner pentru XP.Acum am gasit versiunea V.2.05.555 care este si pentru Vista, am instalat-o si am reusit sa scap de malware dupa indicatiile tale.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security
- 2 Mac