O sa incerc sa fiu cat mai explicita!Am avut instalat pe calculator Bitdefender Antivirus 2008!Intr-o seara am lasat bittorentul mergand,sa-mi descarce niste chestii!Cand m-am trezit am observat ca-mi apareau diverse chestii pe ecran si ca bitdefenderul ma avertiza ca a blocat diferiti virusi(trojan dropper,trojan downloader si daca nu ma insel si trojan clicker)Bun,dupa chestia asta calculatorul meu era tot infectat pt ca i-mi apareau in continuare diferite avertizmente pe ecran.Deci ma gandesc ca erau alti virusi pe care bitdefenderul nu ia detectat.Am instalat versiunea de proba a bitdefender total security 2008 pt ca m-am gandit ca o sa functioneze mai bine si o sa rezolv problema,dar nimic!Am instalat pe urma spyware doctor care mi-a semnalat 11 infectii cu diferiti virusi,dupa care am si cumparat spyware doctor!Cu spyware doctor am eliminat infectiile sau cel putin asa cred!Acum problema dupa toate chestiile astea este ca-mi functioneaza foarte prost calculatorul,abia se misca si spyware doctor si bitdefender i-mi spun ca calculatorul nu mai este infectat si nu mai gasesc virusi!I-MI PUTETI SPUNE CE AS PUTEA FACE ,DACA SE POATE FARA A REINSTALA WINDOWS-UL?Stiti care ar putea fi cauzele?Si inca ceva:de ce nu a functionat bitdefender-ul si m-am trezit cu asemenea infectii pe calculator?