Se pare ca atentia echipei BitDefender tinde către 0, atunci când vine vorba de modulul Safebox!
Cu toate ca folosesc un un PC nou si cu un OS nou... mi-am permis sa fac niște teste.
Un handicap deloc de neglijat este întreruperea funcționalității lui, atunci când se instalează aplicația Dropbox.
Ce m-a condus la aceasta concluzie?
Odata instalat Dropbox, folderului de pe desktop al Safebox-ului Bitdefender, ii dispare acel B din coltul din dreapta, jos!
Deschizând Safebox folder, fisierele nu mai sunt bifate cu acea bulina verde a Bitului.
Astfel spus sincronizarea este 0!
Problema se remediaza simplu prin dezinstalarea aplicatiei Dropbox!
Nu același lucru se întâmplă si dacă aveți neinspirata idee de a va lua licență la superbul program Wise Care 365 Pro
Odată instalat... adio definitiv si irevocabil modulul Safebox!
Acesta nu mai poate fi activat, indiferent la ce trucuri ați apela!
Singura soluție la care am apelat și care a mers a fost un sistem restore!
Evident... Windows-ul, fie el si cu licență originala, nu își poate face sistem restore decât dacă veți dezinstala in prealabil BitDefender ( TS - în cazul meu )
Aici consider ca problema devine destul de delicata si ca se impune, in mod imperios, ca BitDefender sa ia poziție fata de producătorii softului WiseCare, program ce stribeste funcționalitatea Bitului.
Cu alte cuvine.... SafeBox, pe cat este de subțire, pe atât este de vulnerabil, iar atenția care acest modul , după cum spuneam , tinde spre 0 cu pași siguri!
Așadar, va trebui sa facem un compromis, alegem ca desktopul sa arate OK, cu safebox folder marcat cu B si funcțional... într-o oarece măsură... sau instalați Dropbox si adio sincronizare la Safebox BitDefender