e sau nu trimis de softwin ?
PANA ACUM AM PRIMIT 2 EMAIL-URI CU ACEST CONTINUT...
"Stimate Client BitDefender,
Sunteţi invitat/ă să luaţi parte la un studiu care are drept scop îmbunătăţirea produselor BitDefender destinate consumatorilor casnici. Completând acest formular, veţi fi înscris la tragerea la sorţi prin care se vor acorda cinci Carduri cadou American Express în valoare de $100 fiecare! Cardul American Express poate fi utilizat pentru cumparaturi on-line.
Este foarte important pentru noi să vă cunoaştem gândurile şi opiniile pentru a putea să îmbunătăţim în permanenţă produsele şi serviciile pe care vi le oferim.
Formularul este disponibil la adresa de mai jos, iar completarea acestuia durează aproximativ 10 minute.
Dacă link-ul nu este accesibil, vă rugăm să copiaţi adresa în bara browser-ului web pe care-l folosiţi şi să apăsaţi Enter.
Pentru mai multe informaţii despre acest studiu, trimiteţi întrebările, sugestiile sau reacţiile dumneavoastră la surveys@bitdefender.com
Mulţumim,
Echipa BitDefender
http://www.zoomerang.com/survey.zgi?p=U26NRYPGZC4K "
NU CRED CA APARTINE BITDEFENDER. E CORECT ?
MULTUMESC
Comentarii
-
Ba da apartine de BitDefender doar ca a fost o mica eroare in primul mail care a ajuns si de aceea s-a trmis si a doua oara.
Daca se poate sa si completezi survey-ul, pe care l-ai primit pentru ai ajuta pe colegii mei, ar fi perfect
Iar mailul nu este considerat spam pentru ca esti abonat in MyAccount la newsletter, altfel nu primeai asa ceva.
O seara buna!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security