Buna ziua,
Am creat un tiket de suport avand urmatoarele probleme:
- viteza de upload blocata mai mult de 90 %
- erori de conexiune pe anumite pagini de internet gen youtube, gmail, harti google etc
- firewall-ul imi blocheaza anumite programe care folosesc o conexiune la internet.Desi le adaug manual in exceptii firewal, la un restart se sterg automat.
Toate aceste probleme sunt cauzate de Firewall. In urma analizelor facute de suportul bitdefender sa constatat ca eu am o conexiune prin satelit si ca
filtrarea prin Firewall la acest tip de conexiune va afecta vitezele de upload indiferent de solutia de securitate.
Raspunsul meu la aceasta constatatare a fost urmatorul: Conexiunea mea la internet este prin fibra optica si nu prin satelit.Consider ca acest raspun l-am primit
ca o solutie de scapare dupa o asteptare de o saptamana a raspunsului la aceasta problema si dupa un apel telefonic deoarece nu mai primeam un rapsuns.
Am specificat in ticket ca problema a aparut in urma cu 3 - 4 saptamani, chiar daca aveam o conexiune prin satelit cum se face ca pana sa apara aceasta problema
totul functiona perfect?
Din cauza fatului ca ma deranjeat rspunsul primit am decis sa creez acest topic.
O zi buna.