Problema Firewall
Buna ziua,
Am creat un tiket de suport avand urmatoarele probleme:
- viteza de upload blocata mai mult de 90 %
- erori de conexiune pe anumite pagini de internet gen youtube, gmail, harti google etc
- firewall-ul imi blocheaza anumite programe care folosesc o conexiune la internet.Desi le adaug manual in exceptii firewal, la un restart se sterg automat.
Toate aceste probleme sunt cauzate de Firewall. In urma analizelor facute de suportul bitdefender sa constatat ca eu am o conexiune prin satelit si ca
filtrarea prin Firewall la acest tip de conexiune va afecta vitezele de upload indiferent de solutia de securitate.
Raspunsul meu la aceasta constatatare a fost urmatorul: Conexiunea mea la internet este prin fibra optica si nu prin satelit.Consider ca acest raspun l-am primit
ca o solutie de scapare dupa o asteptare de o saptamana a raspunsului la aceasta problema si dupa un apel telefonic deoarece nu mai primeam un rapsuns.
Am specificat in ticket ca problema a aparut in urma cu 3 - 4 saptamani, chiar daca aveam o conexiune prin satelit cum se face ca pana sa apara aceasta problema
totul functiona perfect?
Din cauza fatului ca ma deranjeat rspunsul primit am decis sa creez acest topic.
O zi buna.
Comentarii
-
Din curiozitate am citit anumite probleme la sectiunea forumului in engleza si constat cu stupoare ca desii aceste probleme erau cunoscute de echipa de suport mi-ati oferit un raspuns stupid si anume ca folosesc o conexiune la internet prin satelit si aceasta ar fi cauza ceia ce nu este adevarat.
0 -
"Bitdefender își rezervă dreptul de a refuza, suspenda sau termina orice serviciu de Asistență tehnică oferit."
Se pare ca Bitdefender recurge si la actiunea de a REFUZA din moment ce nu doreste sa raspunda sau din alte motive asemanatoare.0 -
Buna ziua,
Ne cerem scuze pentru confuzia creata.
Am gasit ticketul dumneavoastra in sistem - #2014021709040004
Problema raportata se reproduce doar pe calculatorul S-001 cu Windows 8.1 Pro ? Problema legata de viteza la upload a aparut dupa trecerea la 8.1 sau dupa instalarea Bitdefender?
De asemenea, deschideti un cmd elevat (click dreapta pe CMD -> Run as Administrator), introduceti comanda de mai jos si copiati aici rezultatul:
tracert www.google.com
Astept raspunsul dumneavoastra, insotit de detaliile solicitate mai sus.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN