Salut,
Un produs enervant de bun si de reusit , de cand il folosesc nu-i gasesc puncte slabe cu toate ca am cautat prin el .
Ma apuca nervii ca nu am ce sa critic dar ce sa faci asta este ! Ei... dar tot ar fi ceva.....Hai sa le punctam in ordinea importantei.
-laptop-ul meu si pc-ul meu si-a pierdut din vana merge mai greu , consuma resurse foarte mari . Crome ,Explorer merg f. greu
-La firewall lipseste mod decizitional ceea ce este un lucru rau !
-Interfata este foarte urata din punct de vedere grafic si extrem de stearsa , ar fii necesar un contrast mai mare la litere si un albastru mai inchis. Eventual alte culori , un pic mai vesela
-La Tools --Profiles--Real Time Optimization daca pui bifa nu-si pastreaza setarea ! Un lucru rau !!!
In rest numai de bine , sper sa nu-l strice spe######tii de la Bitdefender pe viitor cand vor incerca sa mai repare cate ceva.
Un produs foarte reusit . Felicitari , cu toate ca nu prea este pe gustul meu cu cateva probleme existente dar asteptam si poate se va mai intampla cate ceva chiar cate o minune adica vom fi luati in seama de cineva .