Bitdefender Internet Security-un produs care renaste din cenusa, cu setarile implicite ruleaza perfect pe o configuratie Windows 64bit si hardware de nivel peste mediu.Folosesc o licenta oferita gratuit de 6 luni.Candva am fost beta tester,ani la rand pana cand directia pe care mergeau Bitdefender nu a coincis cu a mea si colaborarea a incetat.Cred ca ACUM sunt la conducerea firmei aceia din ani 2009,2010,2011 cand bit-ul mergea si proteja ca acum-PERFECT!....sa nu exageram ,se poate si mai bine,dar eu sunt din nou multumit.Cateva cuvinte legat de ....rapid,fara impact asupra OS-ului(configuratie medie -macar),cu lipsuri la firewall ,antispam (optiuni insuficiente pt. ambele functii)...interfata intuitiva dar mohorata la fata ca un om suparat,la Setari Generale vad ca au lasat butoane disponibile pt. noi functii,...recomand culoarea butonului din bara de activitati sa fie colorat in ROSU cand sunt probleme si Verde cand totul e OK!ASTA CA UN REPER PT. UTILIZATORI!Pacat ca oamenii care creaza acest soft nu sunt si ei ROMANI ca si noi pt. a oferii simultan interfata in ROMANA si ENGLEZA!
E bine,va multumesc!!