Bidefender Total Security-pt. Prima Oara Instalat Pe Pc-ul Meu!

Sunt uimit de calitatile pe care acest complex anti-malware il ofera.Am fost ingrijorat ca datorita calitatilor medii ale calculatorului meu ,acest software il va incetinii si mai mult-GRESIT-merge mai usor,parca a facut ordine in el(cred ca chiar a facut).Nu pot sa cred ca acum nu am grija potentialelor probleme pe care navigatia pe internet o creeaza ,navigatia pe pagina unei banci,protectia pe facebook si cate multe altele se detaseaza net prin multimea de optiuni si setari!

Nu voi zice mai multe decat ca niciodata,dar -NICIODATA -BITDEFENDER -nu a fost mai rapid,aproape insesizabil ca intruziune asupra OS-ului,complex si simplu in acelasi timp,cu functii noi -aproape de neimaginat-si multe multe altele pe care le descopar in fiecare zi.

Testați-l,testați-l si iar testați-l ,veti ajunge sa va indragostiti de el cu am facut-o si eu si poate va va proteja de azi inainte date voastre si intimitatea aflate in lumea virtuala.Nu pot decat sa fiu multumit de ce am descoperit utilizand Bitdefender,sper sa multumesca un numar cat mai mare si dintre voi,va multumesc pt. rabdarea de a citi acest lung sir de constatari! :P

Comentarii

• Georgia
    Georgia ✭✭✭

Va multumim frumos pentru feedback-ul oferit in urma folosirii produsului Bitdefender.

O zi frumoasa!

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!