Uninstall Tool For Bitdefender 2015?

Math_Matei
Math_Matei ✭✭✭✭
editat octombrie 2014 în Produse bitdefender 2015

Cand se va lansa

Uninstall Tool pentru Bitdefender TS 2015?

Multumesc!

Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM

Comentarii

• Cred ca e ultimul utilitar ca Uninstall pt. suita Bitdefender 2015...aici ai adresa:

Utilitar dezinstalare

• Math_Matei
    Math_Matei ✭✭✭✭
    Cred ca e ultimul utilitar ca Uninstall pt. suita Bitdefender 2015...aici ai adresa:

Utilitar dezinstalare

Multumesc!

Cunosc pagina, însă utilitarele sunt numai pana la versiunea 2014!

• Aceste utilitare sunt folosite -pe langa cel inclus in cel de instalare-pt. dezinstalarea intregului pachet a versiunii 2015,logic ar fi -daca exista acesta atunci nu e nevoie de un altul -cu un nume diferit dar cu acelasi scop sau utilitate!

Tu ai intrebat:

Cand se va lansa

Uninstall Tool pentru Bitdefender TS 2015?....raspunsul sau confirmarea era in postul anterior!Te asigur ca merg si pt. generatia 2015!

• Math_Matei
    Math_Matei ✭✭✭✭
    Aceste utilitare sunt folosite -pe langa cel inclus in cel de instalare-pt. dezinstalarea intregului pachet a versiunii 2015,logic ar fi -daca exista acesta atunci nu e nevoie de un altul -cu un nume diferit dar cu acelasi scop sau utilitate!

Tu ai intrebat:

Cand se va lansa

Uninstall Tool pentru Bitdefender TS 2015?....raspunsul sau confirmarea era in postul anterior!Te asigur ca merg si pt. generatia 2015!

Moderatoarea Georgia a spus, intr-un raspuns in limba engleza:

"Hello,

The work on the uninstall tool for Bitdefender 2015 is still in progress. We will post a link to it as soon as it's available.

In the meantime, we recommend uninstalling Bitdefender 2015 from Control Panel, just like you would do with any other installed software."

intr-adevar si ultilitarul de dezinstalare pentru 2014 da oarece rezultate pentru versiunea 2015, insa nu e cel mai indicat pentru o dezinstalare completa!

• Confirm ca utilitarul ver. 2014 lasa in urma lui unele fisiere pe care trebuie sa le descoperi tu si sa le stergi,daca tu zici ca e in lucru o versiune noua ...m-a bucur! da-mi si mie de veste cand apare ceva nou,azi e sambata si responsabilii cu forumul in limba romana au intrat in Weekend ,fireste cuvantul inseamna "sfârşit de săptămână"...pe romaneste,o limba care ei nu o cunosc(din moment ce nu vor sa ne raspunda)

• Math_Matei
    Math_Matei ✭✭✭✭

Promit ca de mi se mai permite sa "supraviețuiesc pe forum", o sa te anunț imediat!