Virusi aparuti la evenimente dar nu si in carantina
Buna! In BitDefender free edition am avut in carantina mai multi virusi cookies/...txt, acum am verificat iar si acei virusi au disparut din carantina (fara sa fac nimic) si mi-a aparut la evenimente http://imgur.com/J3rtSbB, dar nu se gasesc nicaieri in carantina. Unde au disparut virusii din carantina? Cum se poate ca la evenimente sa am scris "deja in carantina" iar in carantina sa nu mai am nimic?
Comentarii
-
De regula acei cookie sunt stersi de catre Bitdefender imediat sau dupa o perioada scurta. Nu trebuie sa-ti faci griji. Evenimentele ramin (pina decizi sa le stergi) ca sa cunosti ce se intimpla in calculator.0 -
18 hours ago, AndreeaN said:
Buna! In BitDefender free edition am avut in carantina mai multi virusi cookies/...txt, acum am verificat iar si acei virusi au disparut din carantina (fara sa fac nimic) si mi-a aparut la evenimente http://imgur.com/J3rtSbB, dar nu se gasesc nicaieri in carantina. Unde au disparut virusii din carantina? Cum se poate ca la evenimente sa am scris "deja in carantina" iar in carantina sa nu mai am nimic?
ce Windows folosești?
Din cate știu cu Windows 10 versiunea compatibila de BitDefender Free edition este cea beta
Sfatul meu e sa treci la o versiune plătită de BitDefender sau, de nu doresti asta, sigur si acum exista un giveaway cu BitDefender Total Security 2017 pentru 90 de zileWindows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security