Am folosit întotdeauna cu succes funcția de optimizare din meniul BitDefender TS, atât din versiunile anterioare, cat si in versiunea 2017
In aceasta dimineață, Oneclick Optimizer a dus la ștergerea totala a tuturor semnele de carte ( aveam peste 50 ), din bara semnelor de carte a Mozillei Firefox.
Initial am crezut ca e o problema a Mozillei, ceva legat de Sincronizarea cu serverele lor.
Nu aveam niciun back-up recent făcut, întrucât sincronizarea Firefox funcționa perfect.
După o căutare in pc am găsit un back-up făcut in urma cu vreo 2 ani, pe care l-am restaurat din meniul Firefox!
Evident era o lista veche neactualizata! Am pierdut enorm de multe semne foarte importante pentru mine!
Când sa opresc PC, am rulat, fără sa știu ca Bit-ul e vinovatul, încă o data Oneclick Optimizer.
Deși muncisem vreo ora sa recuperez 50 % din semne, Bit-ul mi-a năruit munca într-o secunda.
Mozila Firefox avea goala bara semnelor de carte.
Cum este posibil asa ceva. Ce update aiurea s-a lansat in aceasta noapte sau de dimineață?
Este inacceptabil! Nicio scuza de la call center, primita după ce am raportat situația, nu-mi poate readuce multitudinea de semne de carte avute
P.S. Nu am nicio alta soluție de securitate, nu am instalat recent niciun alt program care sa intre in conflict cu Bit TS 2017
Momentan sunt plecat din localitate, însă mâine seara când voi ajunge doresc sa trimit o arhiva generata de suport tool-ul Bitdefender, care sa fie analizata atent de suport level 2
Cu sinceritate,
Matei