Bug Gaming Mode 2

Am observat la momentul in care am testat BD 2009 Antivirus(acum vreo cateva saptamani), un bug ce se refera la optiunea Gaming Mode (versiunea 2).

In primul rand oprirea autodetectiei e ignorata desi setarea in interfata a fost facuta,iar in al doilea rand apare un fenomen enervant si anume minimizarea aplicatiilor full screen(jocuri) mai tot timpul.

Bugul cu minimizarea se manifesta mai des sau rar si in functie de driverul video Nvidia Forceware folosit.Pare sa aibe legatura si cu gradul de tweak al memoriei sistemului.

Aici este exemplul unui alt user BD 2009 : http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?...p;sk=t&sd=a

Comentarii

• ...iar in al doilea rand apare un fenomen enervant si anume minimizarea aplicatiilor full screen(jocuri) mai tot timpul.

Bugul cu minimizarea se manifesta mai des sau rar si in functie de driverul video Nvidia Forceware folosit.Pare sa aibe legatura si cu gradul de tweak al memoriei sistemului.

Bug-ul cu minimizarea nu apare doar în game mode, dar chiar şi în regim normal. La fiecare oră, dacă sunt în joc îmi minimizează totul, dacă sunt în regim normal, fereastra îşi pierde focus-ul (se deselectează). E straniu că din septembrie această problemă nu a fost remediată. Mă gândeam că e din cauza actualizării, am setat-o la fiecare 6 ore, oricum din oră în oră se întâmplă. Astăzi am trecut şi eu pe 2009 de la 2008, însă dacă nu se rezolvă într-o săptămână, cred că trec înapoi la IS2008.

Apropo, nu cred că are de a face cu Forceware, întrucât eu stau pe placă de bază pe AMD cu video integrat, deci nici urmă de produse nVidia.

• Sm3K3R
    Sm3K3R ✭✭✭

Da intr-adevar bugul nu are legatura cu driverele Nvidia ,dar la momentul postarii aveam ceva banuieli in acest sens.Pe forumul in engleza au fost cativa utilizatori care au raportat bugul si care de asememnea nu aveau "picatura" de Nvidia in sistem :rolleyes:

Rezolvarea probabil va veni printr-un nou build ,via update, undeva prin februarie/martie (asa cum s-a intamplat si cu BD 2008) .

BD 2008 e o alternativa foarte buna pana se rezolva cele cateva ciudatenii din BD 2009.