Buna ziua,
Vreau sa particip la chestia asta. Mi-am facut cont si am facut primele 3 nivele. Nu va mai povestesc cat de neergonomic este si ca aveti serverul web configurat prost.
In primul rand ce e cu chestia aia de upload fisiere care nu merge? Plus ca daca "incarci" un fisier nu apare scris nimic acolo. CSS magick.
Domnilor, ati auzit de <pre>? Ce e cu formatarea aia high tech unde codul e indentat in HTML si desigur, total neindentat pe ecran.
La "problema" 3 se specifica ca rezultatul e de forma nr:linie, dar nu zice daca numarul liniei incepe de la 0 sau 1, sau daca se numara comentariile... Prin trial & error se afla ca incepe de la 1 si se numara de sus. O problema, in C comentariile incep cu /*, nu cu <!-- ca in HTML. Aparent in toate problemele comentariile sunt cu <!--, deci tehnic trebuie modificate 2 linii pentru a merge programul. Trecem peste asta... Raspunsul nu e in nici un caz unic iar raspunsul asteptat de voi este incomplet.
Trecem si peste asta. Ajungem la 4. Rezolvarea este evidenta. Din pacate nu se specifica forma rezultatului. Voi faceti comparatie de stringuri cand este evident ca se poate scrie in mai multe moduri. De asemenea la 3 parca zicea ca sa scot spatiile, deci acum long diferenta devine longdiferenta -- total neacceptabil in limbajul C.
Deci domnilor, cum e? Am raspunsul corect dar nu pot sa-l folosesc.
PS: in formatarea voastra HTML super tech unele linii nu incap si se rup in 2, ceea ce afecteaza numaratoarea...