[rezolvat]Windows 7 Action Center Vede Bd Inactiv
Salutare,
Am instalat de ceva vreme BitDefendar Total Security 2011 si Action Center din OS-ul meu Win 7 32-bit nu-l recunioaste ca activ desi in UI BD totul pare a fi in regula. Pe topicuri mai vechi in forumul englez am descoperit solutii pentru probleme similare care insa nu functioneaza in cazul meu.
Am atasat si o imagine cu mesajul de eroare.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc,
DrO
Comentarii
-
Salutare,
Am instalat de ceva vreme BitDefendar Total Security 2011 si Action Center din OS-ul meu Win 7 32-bit nu-l recunioaste ca activ desi in UI BD totul pare a fi in regula. Pe topicuri mai vechi in forumul englez am descoperit solutii pentru probleme similare care insa nu functioneaza in cazul meu.
Am atasat si o imagine cu mesajul de eroare.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc,
DrO
Problema persista si dupa restart? daca da, te rog cauta in topicuri "migrarea cu succes la versiunea 2011"postata de mine si urmeaza intocmai pasii de acolo. Descarca de pe : download.bitdefender.com ultimul build al versiunii ce te intereseaza si ai sa veti ca totul e ok! Succes!Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
Daca in BitDefender nu iti arata nicio alerta, programul functioneaza.
0 -
Daca in BitDefender nu iti arata nicio alerta, programul functioneaza.
Asta mi-e clar, dar totusi vreau sa inteleg ce genereaza conflictul. Oricum, am sa urmez sfatul lui Gini si vad ce iese...0 -
Ai Windows Update la zi ?
0 -
Iti spun eu rezolvarea: debifeaza protectia in timp real la antivirus apoi cea de la la firewall, si apoi rebifeaza-le la loc. Windows il va detecta ca fiind in regula dupa aceea. Am patit si eu asta. Problema e de la Bitdefender parerea mea.
0 -
Ai Windows Update la zi ?
Sigur, asta e un prerequisite, nu-i asa? :-)0 -
Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
Gini, are deja BD 2011.
0 -
Pe viitor daca doresti sa testezi protectia antivirus din BitDefender 2011, poti folosi Eicar Test File:
http://www.eicar.org/download/eicar.comOrganizatia EICAR (European Institute of Computer Anti-virus Research) impreuna cu producatorii antivirus au creat acest fisier de test pentru a ajuta utilizatorii sa testeze scutul antivirus.
Acest fisier NU ESTE UN VIRUS, ci un fisier de test care poate fi folosit pentru testarea software-ului antivirus. Codul sau este inofensiv, iar cand este detectat cum trebuie, scanner-ul antivirus trebuie sa afiseze urmatorul mesaj: EICAR-TEST-FILE.0 -
Pe viitor daca doresti sa testezi protectia antivirus din BitDefender 2011, poti folosi Eicar Test File:
Ok, merge. Mersi din nou!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 16 VPN
- 14 Mobile Security