Pagini Web Blocate
Salut,
Am scris si un ticket. Sunt unele pagini web (ca de exemplu noidoi[dot]org - nu fac reclama) care sunt blocate de Free Edition.
Imi place mult versiunea pentru ca e light si user friendly, dar cred ca ar fi mers un settings cu ceva exceptions, sau cumva.
Daca puteti sa-mi spuneti ce sa fac. (am incercat sa sterg scripturile, in mare sunt de jQuery pe pagina, totusi eroarea ramane).
Atasez mai jos un screen.
Comentarii
-
Salut,
Am scris si un ticket. Sunt unele pagini web (ca de exemplu noidoi[dot]org - nu fac reclama) care sunt blocate de Free Edition.
Imi place mult versiunea pentru ca e light si user friendly, dar cred ca ar fi mers un settings cu ceva exceptions, sau cumva.
Daca puteti sa-mi spuneti ce sa fac. (am incercat sa sterg scripturile, in mare sunt de jQuery pe pagina, totusi eroarea ramane).
Atasez mai jos un screen.
Sal,
Ca solutie temporara, poti dezactiva shield-ul in momentul in care vrei sa accesezi o locatie detectata eronat. Intre timp, o sa ne uitam la noidoi.org sa vedem ce si cum.
Multumim de raportare0 -
Salut Vlad
Poti sa imi dai numarul tichetului sa ma uit si eu in sistem?
Multumesc.0 -
Buna seara.
Site-ul ar trebui sa fie deblocat acum.
Va multumim.0 -
Buna seara.
Site-ul ar trebui sa fie deblocat acum.
Va multumim.
Da, aşa este. Vă mulţumesc şi eu.0 -
Salut
Multumim pentru feedback.
Daca mai aveti intrebari, nu ezitati.
O zi placuta.0 -
Buna seara.
Am raportat acel site ca alarma falsa la laboratoare.
O sa postez rezultatul cand in primesc aici pe topic.
Ne cerem scuze pentru dificultatile intampinate cu produsul nostru. Daca aveti nevoie de alte informatii, va stau la dispozitie.
O seara placuta.0 -
Buna seara din nou
Site-ul nu este infectat si detectia o sa fie inlaturata cat de curand.
Multumim pentru raportare.0 -
Buna,
Am descarcat si eu Bitdifender Antivirus Free Edition si am probleme cu unele pagini web pe care doresc sa le deschid. Imi scrie ca antivirusul mi-a blocat pagina. Ce trebuie sa fac? Pagina pe care nu reusesc sa o deschid este www.azsmr.ro0 -
Buna Angela,
Am raportat situatia, daca totul este curat, detectia o sa fie scoasa cat de repede posibil din cloud.
Multumim.0 -
Buna Angela,
Am raportat situatia, daca totul este curat, detectia o sa fie scoasa cat de repede posibil din cloud.
Multumim.
S-a rezolvat, multumesc!0 -
Buna Angela,
Multumim si noi pentru confirmare.
Pentru alte raportari, folositi va rog http://forum.bitdefender.com/index.php?showforum=247
Weekend placut!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security