Problema
Ok, instalare bitdefender free. Acesta cere sa dezinstaleze Microsoft Security Esentials. Ok, il dezinstaleaza si se instaleaza. Nu-mi place cum lucreaza din mai multe motine....nesemnificative. Il dezinstalez din Control Panel. Se dezinstaleaza dar....nu mai pot reinstala MSE !!! De ce ? Ce urme raman si nu pot reinstala Microsoft Security Esentials ?
Multumesc !
PS: Am dezinstalat Bit si cu acel soft beta si nimic.
Comentarii
-
Ok, instalare bitdefender free. Acesta cere sa dezinstaleze Microsoft Security Esentials. Ok, il dezinstaleaza si se instaleaza. Nu-mi place cum lucreaza din mai multe motine....nesemnificative. Il dezinstalez din Control Panel. Se dezinstaleaza dar....nu mai pot reinstala MSE !!! De ce ? Ce urme raman si nu pot reinstala Microsoft Security Esentials ?
Multumesc !
PS: Am dezinstalat Bit si cu acel soft beta si nimic.
Salut
Ce sistem de operare folosesti?
Multumesc0 -
7 ultimate.
Ma asteptam sa-mi raspunda cineva din echipa Bit. Chiar asa grea este intrebarea mea ?Salut
Ce sistem de operare folosesti?
Multumesc0 -
Ma bucur enorm ca seriozitatea este pe primul plan la echipa BitDefender !!
Daca nu puteti rezolva problema ridicata de mine...n-am cuvinte pentru produsul vostru.
Multumesc pentru raspunsurile...inexistente. Sunteti niste neseriosi.
O sa expun problema cu raspunsurile voastre, ca si exemplu de tratament al consumatorului, pe forumurile straine.0 -
http://www.bitdefender.com/support/How-to-...fender-333.html foloseste softul de aici.
Apoi reincearca instalarea MSE.0 -
Ma bucur enorm ca seriozitatea este pe primul plan la echipa BitDefender !!
Daca nu puteti rezolva problema ridicata de mine...n-am cuvinte pentru produsul vostru.
Multumesc pentru raspunsurile...inexistente. Sunteti niste neseriosi.
O sa expun problema cu raspunsurile voastre, ca si exemplu de tratament al consumatorului, pe forumurile straine.
Salut.
Am verificat pe Windows 7 x86 activat, cu actualizarile la zi, cu MSE 4.1.522.0 si Bitdefender Free 802, scenariul descris de tine si nu se reproduce problema.
Te rog sa ne spui mai multe detali:
-Ce arhitectura folosesti tu x86/x64?
-Cu ce versiuni de antivirus ai incercat?
-Eventula pasi de reproducere
Multumim.0 -
Ai incercat sa folosesti utilitarul de dezinstalare DEDICAT versiunii free?
Gasesti aici http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=38198
Pe mine m-a ajutat sa scap de ramasitele de dupa dezinstalare. Poti deci sa-l rulezi chiar daca Bitdefender este deja dezinstalat.
Daca nu merge nici asa, mai am eu niste idei.0 -
Salutare
Pentru dezinstalare trebuie sa se foloseasca utilitarul de aici:
http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=38198
Kit-ul de instalare si ultimele noutati se gasesc aici:
http://www.bitdefender.ro/solutions/free.html
Daca mai sunt intrebari, te rog nu ezita.
O seara placuta!0 -
@SorinK, am incercat, nu da roade !
@Catalin Dobrescu folosesc x64. Restul, spun explicit in primul post. Editia free...s.a.m.d.
@masterblaster,am folosit si utilitarul asta si la fel. Nici un rezultat. Daca va ajuta cu ceva, la incercarea de reinstalare a MSE imi creaza un folder pe o alta partitie decat in care este instalat sistemul de operare, folder ce contine un fisier denumit "null". Fisier gol. Folderul are denumiri de genul "b8050898b75bd07b18".
Sunt convins ca-mi rezolv problema prin reinstalarea sistemului dar...pierd cateva ore bune.
@Christian, prin raspunsurile catre ceilalti ti-am raspuns implicit si tie.
Am rulat toate utilitarele ca si administrator. Identic si la reinstalarea MSE.
Mersi anticipat pentru orice incercare de a ma ajuta. Mai incerc o saptamana sa repar si in caz de esec, reinstalez.0 -
Pentru ca a revenit Cristi lasam vocile autorizate sa vorbeasca.
0 -
Salut
Ai incercat dezinstalarea folosind una din metodele de aici?
http://support.microsoft.com/kb/2435760/ro
Multumesc.0 -
Am incercat si astea. La partea cu stergere registrii...nu ma bag decat atunci cand voi avea totul salvat pentru o noua instalare de windows. Produsul vostru a dezinstalat automat MSE !!!! Ce sa mai dezinstalez eu acum ? Ce codite ramase sa mai caut ?
Concluzia: tot ce e gratuit e prost sau foarte prost si te costa mai mult decat un produs ieftin si bun !! )
Multumesc oricum pentru tentativa de ajutor. Cautati sa gasiti solutia. poate ii va ajuta pe altii.0 -
Salut
Pe acea pagina este si un utilitar automat. Pe acela l-ai incercat?
O seara placuta!0 -
@Christian, imi pui intrebari la care am raspuns deja mai sus. E plictisitor.
Serios. O sa fac reinstalarea sistemului de operare. Veniti cu o solutie ok pentru ceilalti.
Recomand dezinstalarea din panoul de control a MSE si abia apoi instalarea Bit Def free. nu-l lasati sa-si "faca de cap".0 -
Salut
Situatia a fost raportata developerilor nostri.
Ne cerem scuze pentru situatia creata.
Daca mai ai nevoie de asistenta, te rog nu ezita.
O seara placuta!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security