De Ce Nu Se Actualizeaza Programul La Fel Si In Acelasi Timp Pentru Toti Utilizatorii Acestui Soft
Pe site-urile Wilders security si Malwaretips utilizatorii au anuntat ca Bitdefender Antivirus Free s-a actualizat la versiunea 1.0.15.946. De ce nu la toti utilizatorii acestui program nu s-a efectuat in acelasi timp?
Sper ca macar acum sa primesc un raspuns! Vreau sa primesc un raspuns! Am observat ca, in general, voi nu prea raspundeti la intrebarile utilizatorilor romani (sau, daca o faceti, o faceti mult prea tarziu)! Nu prea inteleg de ce, dar ... asta e. De data asta sper sa imi raspundeti!
Cu stima,
Francisc
Comentarii
-
Salut Francisc,
Momentan actualizarea s-a lansat momentan pe kit-ul in Engleza si in curand lansam si pe Romania.
Multumim pentru intelegere si rabdare.
O zi buna!0 -
Salut Francisc,
Momentan actualizarea s-a lansat momentan pe kit-ul in Engleza si in curand lansam si pe Romania.
Multumim pentru intelegere si rabdare.
O zi buna!
Multumim. Am actualizat programul si pe XP SP3 x32 si pe Win 7 x64. Pana acum toul e bine. Nu prea am inteles eu cum recuperez fisierele din carantina. Poate imi explica si mie cineva. Poate cu ajutorul unei poze ar fi mai bine.
Multumesc!0 -
Multumim. Am actualizat programul si pe XP SP3 x32 si pe Win 7 x64. Pana acum toul e bine. Nu prea am inteles eu cum recuperez fisierele din carantina. Poate imi explica si mie cineva. Poate cu ajutorul unei poze ar fi mai bine.
Multumesc!
Salut,
In tab-ul Control amenintari sunt listate fisierele carantinate. Click dreapta pe oricare dintre ele deschide un meniu cu optiunile disponibile. Pentru recuperare: "restaureaza"(printscreen atasat)
O zi buna!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security