Bitdefender 8 Vs New Version
Buna ziua. Am si eu o intrebare: daca folosesc windows 8, care produs bitdefender e recomandat, bitdefender pentru windows 8, sau versiunea nou aparuta? Multumesc !
Comentarii
-
Buna ziua. Am si eu o intrebare: daca folosesc windows 8, care produs bitdefender e recomandat, bitdefender pentru windows 8, sau versiunea nou aparuta? Multumesc !
Salut,
Poti alege ce vrei, cele doua produse sunt la fel difera doar interfata,Bitdefender pt. Windows 8 se preteaza pentru tablete asa a fost gandit iar versiunea nou aparuta pt. celelalte sisteme de operare dar functioneaza foarte bine si pe Windows 8.Alegerea iti apartine rezultatul este acelasi.
O zi buna.0 -
Salut,
Poti alege ce vrei, cele doua produse sunt la fel difera doar interfata,Bitdefender pt. Windows 8 se preteaza pentru tablete asa a fost gandit iar versiunea nou aparuta pt. celelalte sisteme de operare dar functioneaza foarte bine si pe Windows 8.Alegerea iti apartine rezultatul este acelasi.
O zi buna.
Am inteles, multumesc mult de raspuns!0 -
Am inteles, multumesc mult de raspuns!
Am un elev care a prins acea oferta la Windows 8 cu 60 de euro( parca ) preț final!.
A instalat Noul BitDefender ( versiunea Total Security ) și este extrem de multumit!Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
Am un elev care a prins acea oferta la Windows 8 cu 60 de euro( parca ) preț final!.
A instalat Noul BitDefender ( versiunea Total Security ) și este extrem de multumit!
Si eu am primit ofeta de la Microsoft de 25 EU dar din punctul meu de vedere Windows 8 nu este nici cal nici catar ( un mix pentru folosire intre tableta si laptop ,nu imi plac lucrurile amestecate care nu sunt clar definite ) iar partea proasta la Windows 8 este ca functioneaza dezastros cu toate produsele profesionale ( consacrate ) antivirus cunoscute .De ce crezi ca se vinde asa ieftin ? De bun ce este ! (trebuie sa recupereze ceva bani din investitia prost gandita W8 )
Producatori ca Bitdefender si altii fac eforturi mari de integrare intr-o funcionalitate rapida dar cu riscuri mari (bug-uri multe).Nu intram in amanunt.Vedem cu toti .
O zi frumoasa la toti.0 -
Buna ziua,
@ qlimax1975: Bitdefender Windows 8 Security nu este disponibil pe piata din Romania. Daca aveti totusi acces la acest produs, vi-l recomandam pentru utilizarea pe Windows 8 deoarece exploateaza mai bine functiile acestui sistem de operare si utilizeaza tehnologia ELAM. Puteti citi mai multe informatii in fisa tehnica prezentata de Microsoft in aceasta pagina:
http://msdn.microsoft.com/library/windows/hardware/br259096
O zi frumoasa!0 -
Buna ziua,
@ qlimax1975: Bitdefender Windows 8 Security nu este disponibil pe piata din Romania. Daca aveti totusi acces la acest produs, vi-l recomandam pentru utilizarea pe Windows 8 deoarece exploateaza mai bine functiile acestui sistem de operare si utilizeaza tehnologia ELAM. Puteti citi mai multe informatii in fisa tehnica prezentata de Microsoft in aceasta pagina:
http://msdn.microsoft.com/library/windows/hardware/br259096
O zi frumoasa!
Povesti pentru copii !!!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente