Bitdefender Internet Security 2020 blocheaza browserul Chrome
Comentarii
-
Cum l-ai dezinstalat? Folosind utilitarul de dezinstalare?
Incearca sa reinstalezi soft-ul din BitDefender Central si vezi daca problema se mai reproduce.
Sau incearca sa reinstalezi Chrome.
Eu nu am aceasta problema folosind BTS 2020 si Chrome.0 -
Am instalat BIS 2020 din BitDefender Central.
L-am dezinstalat din Setari-Aplicatii disponibil in Windows 10.
Chrome e proaspat instalat de 3-4 zile.
Acum 3-4 zile am reinstalat si Windows-ul.
Windows-ul nu imi face probleme, programele merg foarte bine, mai putin Chrome daca utilizez BIS 2020.0 -
In astfel de situatii iti recomand in primul rand sa verifici daca exista alte solutii antivirus instalate pe PC-ul in cauza. In cazul in care aveti alt antivirus instalat, va recomand sa il dezinstalati deoarece impreuna cu Bitdefender pot fi generate conflicte software.
In cazul in care nu aveti alte programe de tip antivirus instalate, te rog sa urmezi pasii din articolul de mai jos pentru a afla modulul care cauzeaza aceasta eroare:0 -
Alex D., am actualizat Windows-ul 10 Pro la ultimul build de la Microsoft si am reinstalat BIS 2020.
Problema cu Chrome-ul care se bloca de la Exit full screen de pe youtube a disparut.
Acum Chrome-ul nu se mai deschide de fiecare data cand dau comanda, o face cu intarziere.
Si Settings de la Windows 10 se deschide mult mai greu.
Craciun Fericit!
0 -
Te rog sa testezi daca oprirea modulelor antivirusului permite functionarea corespunzatoarea a browser-ului urmand pasii din articolul de mai jos:
https://www.bitdefender.ro/consumer/support/answer/28580/
In cazul in care observi o imbunatatire, te rog sa-mi spui ce modul cauzeaza eroarea mentionata de tine.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security
- 2 Mac