-
Bitdefender Total Security
Buna, locuiesc in Germania si am achizitionat in decembrie 2020 acest pachet ,de la un distribuitor de-al dumeavoastra,Digital River. Am platit pt un an licenta, pt 5 pc.uri,pentru un an (nicidecum un abonament ) o suma pana in 25 euro. Am primit azi un email de notificare de la aceasta firma ,prin care ma instinteaza ca…
-
Mutat: Can the settings made, including the list of exceptions, be saved in Bitdefender Antivirus P…
Această discuție a fost mutată .
-
BitDefender și logarea pe Raiffeisen Online
Am observat ca atât cu BitDefender 2020, cat si cu versiunea 2021, întâmpin aceeași problema, anume, portofelul BitDefender salvează automat datele de logare, ceea ce nu este normal. Singura varianta e sa blochez Portofelul BitDefender când ma loghez pe contul băncii. Menționez ca am licența și la 1Password vers 7.6.780 și…
-
Mutat: setari VPN pentru accesare HBO.Go
Această discuție a fost mutată .
-
Bitdefender Wallet
Astazi am vrut sa folosesc Bitdefender Wallet pentru a importa parolele din broserul Chrome. Am exportat in fisier csv parolele din chrome insa la importarea in wallet fisierul csv (desi la tipul fisierului cerut in wallet este chiar extensia csv) efectiv nu vede acel fisier. Serios? Voi cereti un tip de fisier si tocmai…
-
BitDefender Total Security 2021
În fața turmei flămânde de viruși care s-a dezlănțuit compactă în goană nu rezistă nimic. Sunt călcate în picioare soluții de securitate de renume. Din calea cirezilor dezlănțuite ori te ferești, ori instalezi BitDefender Total Security 2021, o adevărată bombă în securitate, care să le sfârtece , să le deruteze și să le…
-
Centralizare pentru mai multe entitati PJ
Buna ziua, Am incercat sa obtin aceasta informatie direct de la Bitdefender, am fost sunat si mi s-a promis ca cineva va reveni, insa nu a sunat nimeni....de 1 an deja. Incerc sa scap de Kaspersky. Caut o solutie centralizata prin care sa pot monitoriza atat securitatea clientilor cat si validitatea cheilor pentru…
-
Bitdefender - asistenta la cautare
Buna ziua! Mai nou am observat ca iconul verde de la search advisor se suprapune cu scrisul in browserele Firefox si Chrome
-
Cea mai recenta versiune a BitDefender
În general, cea mai recentă versiune de produs, ar trebui să apară în mod automat, ca urmare a actualizării automate a BitDefender-ului. Însa, în ultima vreme, am observat ca acest lucru nu se mai întâmplă. Uneori e necesara o reinstalare de produs, din Control Panel. Pentru BitDefender TS 2020, versiunea indicata pe PC…
-
BitDefender Wallet si Bitdefender Anti-tracker pentru Microsoft Edge
Noul Microsoft Edge este aici și este mai bun ca oricând. Pentru aceia dintre voi care doresc sa folosească extensiile BitDefender în acest browser, o pot face accesând link-urile următoare: - pentru Portofelul Bitdefender - pentru Bitdefender Anti-tracker
-
Bitdefender Internet Security 2020 blocheaza browserul Chrome
Cand vreau sa ies din full screen pe youtube de exemplu, Bitdefender Internet Security 2020 blocheaza browserul Chrome. Apare mesajul in Chrome: "Not responding". PS: Rulez Windows 10 Pro 64 biti. CPU AMD Ryzen 2600X 16 GB RAM. Dupa ce am dezinstalat BIS 2020, problema a disparut.
-
BitDefender- Santa
Crăciun fericit tuturor, administrator, moderatori, echipa de dezvoltare, membri! Crăciunul e magnific cu BitDefender lângă tine!
-
Scroll bar/Bandă navigare
Salutare. Vroiam sa postez situatia in celalalt topic, insa el a fost inchis. Am mai gasit cateva ferestre de meniu unde se mai poate interveni la acea banda de navigare, care sa fie putin mai lata. Oricum, ar fi bine sa se modifice peste tot unde exista posibilitatea ca o fereastra sa afiseze mai multe informatii. Oare nu…
-
Scroll bar/Bandă navigare - BitDefender 2020
Bună ziua. Nu este probabil o prioritate, însă aș vrea să semnalez o eroare la interfața de produse BitDefender 2020, versiunea în română. Am atașat o imagine în acest sens. De asemenea, nu se poate face acea "banda" de meniu mai lata putin? Nu poate fi prinsa usor cu mouse-ul. E valabil pentru toate astfel de ferestre. O…
-
Activare/modificare funcții BitDefender
Salutare tuturor. Am observat un comportament ciudat al BTS 2020 pe două stații unde îl am instalat. Exista funcții care se activează automat, fără intervenția mea. Este vb. de "ANTISPAM" și "INTERVAL DE VERIFICARE A ACTUALIZĂRILOR" - pe care îl setez la 1 oră, după câteva minute modificându-se automat la 2 ore. SO:…
-
BTS 2020
Am o intrebare: De la ultimul update(24.0.12.72) cand dau click dreapta pe desktop nu imi mai apare optiunea de a crea un seif pentru fisiere S-a schimbat ceva in legatura cu asta? Multumesc anticipat!
-
Bitdefender Total Security 2020
Buna ziua ! Am observat in setari la protectie aceasta functie noua. A mai gasit-o cineva ? De ce aceasta functie nu am primit-o cu un update ?
-
Bitdefender Central Mobile
Am si eu o intrebare : Se poate sa folosesc functia " Scanare retea " fara sa imi apara notificarea in legatura cu Bidefender BOX ?
-
Search Advisor - Nefunctional
Salutare. Sub Google Chrome (vers. 76), "Search Advisor" este nefunctional. Se cunoaste aceasta problema? Odata cu lansarea initiala a versiunii 2020 a functionat, insa dupa un timp am observat lipsa acestuia. Windows 10 Pro - 1903 - 18362.329 BitDefender TS 2020 - 24.0.6.31
-
Testați timp de 90 de zile BitDefender 2020 și experimentați cel mai înalt nivel de siguranță digita
Testează, gratuit, pentru 90 de zile BitDefender Total Security 2020: https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/get-your-90-day-trial-opt/index.html
-
BitDefender VPN
Buna ziua, as dori sa știu cum pot cumpăra, separat, licență pentru VPN. Mulțumesc.
-
Bitdefender Total Security
Salutare ! Am o intrebare : Care este cea mai recenta versiune pentru Bitdefender Total Security 2020 ?
-
Bitdefeder
Care este cel mai recent build pentru Bitdefender Total Security 2019 ?
-
BitDefender Mobile Security
Lockdown a lansat primul firewall din lume pentru iOS. AICI poate fi citit. BitDefender va avea in vedere implementarea unui firewall pentru iOS? Multumesc.
-
Erori Bitdefender Total Security 2020
Am instalat varianta trial a Bitdefender Total Security 2020. M-am ales cu eroarea din poza.
-
Ghidul utilizatorului - BitDefender 2020
Total Security: https://download.bitdefender.com/resources/media/materials/2020/userguides/ro_RO/bitdefender_ts_2020_userguide_ro.pdf Internet Security: https://download.bitdefender.com/resources/media/materials/2020/userguides/ro_RO/bitdefender_is_2020_userguide_ro.pdf Antivirus Plus:…
-
bitdefender
Salutare, Multumim pentru noua versiune de antivirus si felicitari pentru efortul pe care il depuneti! Un antivirus cu o interfata intuitiva si eficient in detectia pericolelor de pe internet!