Vbs.autorun.e
Astai un worm care imi macina tot ce conectez prin USB. Il vede BDefenderul ( File c:\windows\system32\autorun.inf
infected with Worm.VBS.Autorun.E), il pune in carantina si cand bag un styk, o cam video, un aparat foto, incepe sa lucreze BD-ul sa-l blocheze ! ( imi da alert de trei ori pe secunda) si-mi ocupa juma de procesor. Ce sa fac ?
Logu de la Hijac
/applications/core/interface/file/attachment.php?id=2718" data-fileid="2718" rel="">hijackthis4.txt
Comentarii
-
Ajutati-ma, va rog. E tare pacatos virusul asta!! Blocheaza BD-ul si-mi infecteaza toate deviceurile pe care la conectez pe usb.
Am sters tot din camera video si am reformatat hdd-ul ( de la camera).SPAR CA N_A infectat si sistemul camerei video !!
un nou hijac, in timp ce, fara nici o comanda, calcu rula in draci: /applications/core/interface/file/attachment.php?id=2722" data-fileid="2722" rel="">hijackthis_5.txt0 -
Descarci: http://subs.geekstogo.com/ComboFix.exe
Apoi, creeaza un fisier nou de tip .txt cu Notepad si scrie in el ce e mai jos in citat:File::
c:\windows\system32\autorun.inf
Denumeste fisierul CFScript.txt apoi trage-l peste ComboFix.exe asa cum e aratat in poza de mai jos.
Apoi asigura-te ca ai inchis toate programele care ruleaza (yahoo messenger, firefox, etc) si ruleaza ComboFix. Te va intreba daca sa inceapa curatirea. Apasa 1 si da-i Enter. Nu-l opri in timp ce scaneaza si dezinfecteaza sistemul.
La sfarsit va afisa rezultatele scanarii. Salveaza acel fisier si posteaza continutul aici.0 -
Ok facut conf instructiuni, mai jos e logu
/applications/core/interface/file/attachment.php?id=2723" data-fileid="2723" rel="">log1.txt Bitdefenderul nu l-am oprit ( inainteb de scan), trebuia?
AM SCAPAT !! ( verificat cu un memoristyk) Multumesc !0 -
Nu stiu sigur daca ai scapat !
Ruleaza si un scan complet cu MalwareBytes' AntiMalware0 -
Ruleaza un scan cu Spybot Search & Distroy.Prin ianuarie cred, acest programas, m-a scapat de un virus autorun pe care BD nu-l vazuse.
0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security