Posibila Virusare
Buna seara la toti
De doua zile nu mai reusesc sa-mi curat registry!! Am incercat cu "RegistryMechanic" ( pe care-l folosesc demult)
si cu "AML Free Registry Cleaner"( l-am pus acum la lucru)
Amandoua duc treaba pana la 90% cand SE REBOTEAZA PC-UL.
Am observat ca mi-a aparut in folderul unde salvez programele un exe. necunoscut "taskmanager 17" pe care BD mi-l gaseste ca virus, il blocheaza, da nu-l sterge si nici pe mine nu ma lasa sa-l sterg (si nici sa-l trimit la BD nu ma lasa)
Asta-i Hijack-ul: /applications/core/interface/file/attachment.php?id=3450" data-fileid="3450" rel="">hijackthis_09.10.txt
O mana de ajutor Multumesc
Comentarii
-
Descarca Malwarebytes Anti-Malware si salveaza-l pe Desktop.
Instaleaza-l si la sfarsit asigura-te ca ai bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware si Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasa Finish.
Dupa lansarea programului, selecteaza Perform full scan si apoi apasa pe Scan.
La terminarea scanarii apasa OK si apoi Show Results. Asigura-te ca e totul bifat si apoi apasa Remove Selected.
La final se va deschide un fisier in Notepad cu rezultatele scanarii. Posteaza continutul lui aici.0 -
L-am folosit si eu si este foarte bun
0 -
Buna seara la toti
De doua zile nu mai reusesc sa-mi curat registry!! Am incercat cu "RegistryMechanic" ( pe care-l folosesc demult)
si cu "AML Free Registry Cleaner"( l-am pus acum la lucru)
Amandoua duc treaba pana la 90% cand SE REBOTEAZA PC-UL.
Am observat ca mi-a aparut in folderul unde salvez programele un exe. necunoscut "taskmanager 17" pe care BD mi-l gaseste ca virus, il blocheaza, da nu-l sterge si nici pe mine nu ma lasa sa-l sterg (si nici sa-l trimit la BD nu ma lasa)
Asta-i Hijack-ul: /applications/core/interface/file/attachment.php?id=3450" data-fileid="3450" rel="">hijackthis_09.10.txt
O mana de ajutor Multumesc
Te rog sa ne zici sub ce nume detecteaza amenintarea, eventual sa ne si trimiti fisierul cu pricina arhivat si protejat cu parola infected.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security
- 2 Mac