Salut
salut,am bd is 2009,si la jurnal imi arata ca nu a putut scana un obiect,care este suta la suta infectat,da nus cum sa-l sterg,am atasat mai jos jurnalul,va rog daca ma puteti ajuta,aa si apropo am scanat si cu doctor spywere si imi gaseste mai multi virusi fata de ce detecteza bd is2009,si mai am o problema cu yahoo messenger,am avut tot la fel niste virusi si am sters ceva mai mult de cat trebuia din registri ceva mi se pare,si de atunci nu mai mrer sa trimit poze,clipuri pe mess...,imi zice ca .. aproblem ocured...acest server cam asa ceva,cand trimit arata ca se incarca 2 sec si dupa aia imi apare asta,ms si sarbatori fericite
Comentarii
-
Sa o luam pe rand...
Rstart in Safe Mode si ruleaza:
Descarca: ATF Cleaner si salveaza-l pe Desktop.
Dublu-click pe el, bifeaza "Select All" si apasa "Empty selected".
Asta va curata toate temp files...
Apoi...revenind in Normal Mode...
Descarca Malwarebytes Anti-Malware si salveaza-l pe Desktop.
Instaleaza-l si la sfarsit asigura-te ca ai bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware si Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasa Finish.
Dupa lansarea programului, selecteaza Perform full scan si apoi apasa pe Scan.
La terminarea scanarii apasa OK si apoi Show Results. Asigura-te ca e totul bifat si apoi apasa Remove Selected.
La final se va deschide un fisier in Notepad cu rezultatele scanarii. Posteaza continutul lui aici.
Cat despre Yahoo Messenger iti sugerez sa-l dezinstalezi si sa instalezi ultima versiune: http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat...Messenger.shtml0 -
Sa o luam pe rand...
Rstart in Safe Mode si ruleaza:
Descarca: ATF Cleaner si salveaza-l pe Desktop.
Dublu-click pe el, bifeaza "Select All" si apasa "Empty selected".
Asta va curata toate temp files...
Apoi...revenind in Normal Mode...
Descarca Malwarebytes Anti-Malware si salveaza-l pe Desktop.
Instaleaza-l si la sfarsit asigura-te ca ai bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware si Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasa Finish.
Dupa lansarea programului, selecteaza Perform full scan si apoi apasa pe Scan.
La terminarea scanarii apasa OK si apoi Show Results. Asigura-te ca e totul bifat si apoi apasa Remove Selected.
La final se va deschide un fisier in Notepad cu rezultatele scanarii. Posteaza continutul lui aici.
Cat despre Yahoo Messenger iti sugerez sa-l dezinstalezi si sa instalezi ultima versiune: http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat...Messenger.shtml
ms moolt,a mers sters,am atasat mai jos,si asta cu yahoo messenger tot nu am rezolvat-o,asta ce e pe soft media forum e ditpy sau cum naibi se numeste nu e bun deloc,adika mie unu nu-mi place,yahoo messenger ca il am e ultimul luat chiar dupa site lui,da nu merge sa trimit poze clipuri, imi da o eroare,creca am sters yo ceva din registri windows,am instalat si dezinstalat yahoo mess da tot nu mere sa trimit poze,clipuri....,da nus dc merge la 2 pers din lista merge sa trimit....oricum multumesc frumos si sarbatori fericite :wub:0 -
Cu placere !
In legatura cu Yahoo, cred ca ai sters ceva ce nu trebuia din registry !0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN