Problema Internet Security 2009

nu stiu cum sa spun dar nu imi mai

apare interfata de la bitdefender

internet security 2009.

cand dau clic dreapta pe iconita

bitdefender de jos din task bar

pe operatiunea afiseaza nu se

intampla nimic. nu se afiseaza interfata

bitdefender ca sa pot face unele setari.

multumesc frumos.

Comentarii

• Sm3K3R
    Sm3K3R ✭✭✭
    editat februarie 2009

Avand in vedere topicul cu DNS Trojanul e clar ca e posibil sa ai o virusare masiva.

Pe langa antispyware-ii recomandati scaneaza si cu alti antivirusi freeware cum ar fi [deleted].

• florentin40
    editat februarie 2009

am reinstalat windowsul si nu mai am nici un virus

dar interfata bitdefender cand merge cand nu.

cred ca este ceva problema cu seccenter.exe

am windows xp cu sp3 updatat la zi

• AndreiB
    editat februarie 2009

Eu am Vista pe 32 si nici mie nu imi afiseaza fereastra principala.

Si garantat sistemul nu este virusat pentru ca tocmai am facut upgrade.

Dubios rau IS09

• Ai rulat Bitdefender Uninstall tool inainte de update ?!

• Ai rulat Bitdefender Uninstall tool inainte de update ?!

Da.

Si mai e inca ceva: cu 2008 sistemul se misca impecabil. Cu 2009 parca a imbatranit cu 70 de ani.

• Da.

Si mai e inca ceva: cu 2008 sistemul se misca impecabil. Cu 2009 parca a imbatranit cu 70 de ani.

BD 2008 e un antivirus lite atat pe sistemele noi cu CPU multicore cat si pe cele vechi cu single CPU.E mai uratel din fire ,dar rapid si eficace :).

BD 2009 se misca mai greoi pe sistemele vechi( AMD Barton 2600+ spre ex.).Pe sistemul meu nou (AMD X2 6400+) ,in desktop nu exista diferente notabile intre BD 2008 Antivirus si BD 2009 Antivirus ,insa pot spune ca in jocurile online am mai putin lag cu BD 2009(in ambele cazuri gaming mode fiind ON).Cu BD 2009 calculatorul are o perioada de boot ceva mai lunga dar cam atat (debifarea anumitor optiuni remediaza problema).

Ceea ce zic mai sus e valabil pentru XP SP 3, nu cunosc cum se comporta pe Vista.