Informatii Licenta
Buna seara,
As avea si eu o intrebare in legatura cu o licenta...mi-am cumparat astazi un pachet Bitdefender Internet Security 2011 si am pus-o deocamdata pe un computer(pe cel de care vorbesc acum)...mai am doua computere...unul are deja o licenta de la un alt antivirus, iar celalalt, esei foarte vechi...pentium III, 256 ram etc...nu conteaza chestia asta...as vrea sa va intreb, daca stiti cumva, mai detaliat, cum se DEZACTIVEAZA O LICENTA, TEMPORAR deoarece eu imi reinstalez foarte des pe acel pc, windows-ul si mai mult il tin inchis...important este, daca stiti cumva, cum se dezactiveaza o licenta, doar temporar, doar pe un PC...!
PS:Stiu ca la McAfee exista o varianta cu dezactivarea licentei, pentru a nu o risipi daca o folosesti!
Multumesc si o seara placuta sa aveti!
Comentarii
-
Buna seara,
As avea si eu o intrebare in legatura cu o licenta...mi-am cumparat astazi un pachet Bitdefender Internet Security 2011 si am pus-o deocamdata pe un computer(pe cel de care vorbesc acum)...mai am doua computere...unul are deja o licenta de la un alt antivirus, iar celalalt, esei foarte vechi...pentium III, 256 ram etc...nu conteaza chestia asta...as vrea sa va intreb, daca stiti cumva, mai detaliat, cum se DEZACTIVEAZA O LICENTA, TEMPORAR deoarece eu imi reinstalez foarte des pe acel pc, windows-ul si mai mult il tin inchis...important este, daca stiti cumva, cum se dezactiveaza o licenta, doar temporar, doar pe un PC...!
PS:Stiu ca la McAfee exista o varianta cu dezactivarea licentei, pentru a nu o risipi daca nu o folosesti!
Multumesc si o seara placuta sa aveti!
MA SCUZATI...GRESIM CEVA...0 -
Salut alexutzu15,
Odata activata licenta pentru cei 3 useri va avea 1 singura data de expirare deoarece nu sunt 3 licente separate pentru a le putea contoriza separat.
Reinstalarea se poate face pe un PC ori de cate ori doresti fara a impacta numarul de useri.0 -
Am inteles...!
Multumesc!
O zi buna sa aveti!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente