Still Broken On First Scan

baroque-quest
edited June 2013 in Installation

I just installed Bitdefender AV 2013 on yet another freshly-built W-7 system using a legal Microsoft MSDN disc. Just like the last few times, the first scan turned up a rootkit. The only website I visited was Bitdefender's, so does Bitdefender's website contain a rootkit?


Another thing I only half-noticed last time happened again. My home page was reset to about:blank by Bitdefender.


And when I booted into Rescue Mode just for laughs, I was given a dialog with something like "Cannot connect to the server" implying, I assume, that Bitdefender's Rescue Mode cannot connect to the mother ship.

post-134295-1371142834_thumb.png

post-134295-1371142884_thumb.png

Comments

  • Hi Barogue-quest,


    After weeks of unsuccessfully dealing with issues when trying to download a purchased update to Bitdefender Total Security, I sent my computer to a computer technician. It turns out that the link sent by Bitdefender messed up the registry and totally hung up the computer. He removed Bitdefender, cleaned out the system and it is now working fine. I have asked Bitdefender for a refund and have offered to send then a link to their email to prove that the problem originated from them, but have not heard from them. I'd suggest that you completely remove Bitdefender from your system and try again with something else that does not cause so many issue. Good luck to you!

  • You can just do a simple system restore with this. Especially if it includes registry issues. smile2.png

  • Thank you for the suggestion, but the computer now works just fine, thanks to a savy computer technician.

  • You can just do a simple system restore with this. Especially if it includes registry issues. smile2.png


    To do a system restore successfully, please consider this: http://forum.bitdefender.com/index.php?s=&...st&p=180880


    Kind regards,


    Scott

  • coolcool1227
    edited June 2013

    For About Blank issue read this article


    http://www.bitdefender.com/support/What-to...lorer-1089.html


    For Internet Connectivity issue in Rescue Mode, do the following and then try to scan from the Rescue Mode.


    1) Disable wireless connection.


    2) Enable only Ethernet Connection.


    3) Update Ethernet Adapter drivers from Windows environment.


    4) Check IP configuration.

  • Thank you for the suggestion, but the computer now works just fine, thanks to a savy computer technician.


    Thank you, Bitdefender, for refunding the purchase price of Total Security. You are to be commended for standing behind your product. :)

  • Georgia
    Georgia ✭✭✭

    @ Froggy1:


    Thank you for your feedback, we've responded to you in this topic:


    http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=192436


    @ baroque-quest:


    A quick solution for the encountered issue is to upgrade to The New Bitdefender. The upgrade is absolutely free of charge and due to the many improvements brought to this lineup any issues you may have encountered with your current product are now solved.


    In order to upgrade to the new version please follow the steps below:


    http://forum.bitdefender.com/index.php?act...f=366&id=58


    From now on, post in this area of the forum in case you encounter further issues after the upgrade:


    http://forum.bitdefender.com/index.php?showforum=360


    Thank you.