Bitdefender 2015 Not Working

Options

My bitdefender 2015 has been telling me it stopped working all day long since i installed it, Why is this happening?

post-148151-1404963931_thumb.png

Comments

  • Georgia
    Georgia ✭✭✭
    Options

    Hi win465,


    Where did you download your copy of Bitdefender 2015 from? Please post back the link you have followed.


    Thanks.

  • win465
    Options
    Hi win465,


    Where did you download your copy of Bitdefender 2015 from? Please post back the link you have followed.


    Thanks.


    The link I downloaded from is this


    http://download.cnet.com/Bitdefender-Total...&tag=button

  • Georgia
    Georgia ✭✭✭
    Options

    Hello,


    Thank you for posting the link.


    I would recommend restarting the computer first and see if everything gets back to normal.


    If the error still persists, use the Repair feature from Start -> All Programs -> Bitdefender 2015 -> Repair or Uninstall -> choose Repair.


    Please post back if you need further assistance.

  • win465
    Options
    Hello,


    Thank you for posting the link.


    I would recommend restarting the computer first and see if everything gets back to normal.


    If the error still persists, use the Repair feature from Start -> All Programs -> Bitdefender 2015 -> Repair or Uninstall -> choose Repair.


    Please post back if you need further assistance.


    I have already done that multiple times restart my computer and for a minute it is fine then it enters in that mode again. I also have tried repairing it but no luck same thing happens. Also i have opened up a support ticket put haven't heard back from them.

  • J'ai également le même problème, je l'ai téléchargé via ce lien : http://www.downloadcrew.com/article/32226-...l_security_beta


    I have the same problem since today, I download from this link : http://www.downloadcrew.com/article/32226-...l_security_beta

  • Nesivos
    Options
    I have already done that multiple times restart my computer and for a minute it is fine then it enters in that mode again. I also have tried repairing it but no luck same thing happens. Also i have opened up a support ticket put haven't heard back from them.


    What other real-time security programs is the computer running?


    if your computer came with another AV product did you use the AV manufacturers uninstall program to uninstall it? Using Windows Program Features to uninstall AV programs is problematic at best. You can find AV manfacturers uninstall programs by searching for them on the Net.


    Go to the Windows Control Panel. Enter "Local Services". Click on View Local Services. Find Bitdefender and see if it has been disabled. If not and is set to manual try starting it and see what happens. If it has been disabled try enabling it. However, if you have another security program running in real-time or remnants of a previously uninstalled one you may not be able to enable BD until you do a clean uninstall of the other security program.


    If you are using Windows 8.X look for Windows Defender in Local Services. Make sure it is set to Manual. If it is running try to stop it.

  • Nesivos
    Options
    What other real-time security programs is the computer running?


    if your computer came with another AV product did you use the AV manufacturers uninstall program to uninstall it? Using Windows Program Features to uninstall AV programs is problematic at best. You can find AV manfacturers uninstall programs by searching for them on the Net.


    Go to the Windows Control Panel. Enter "Local Services". Click on View Local Services. Find Bitdefender and see if it has been disabled. If not and is set to manual try starting it and see what happens. If it has been disabled try enabling it. However, if you have another security program running in real-time or remnants of a previously uninstalled one you may not be able to enable BD until you do a clean uninstall of the other security program.


    If you are using Windows 8.X look for Windows Defender in Local Services. Make sure it is set to Manual. If it is running try to stop it.


    One other thing. When I first tried to install the New BDIS on my W7-SP1 it would not install and run properly. I then uninstalled Malwarebytes Premium 2.0. After the New BDIS was running I re-installed MBAM Premium 2.0. Turning off the real-time protection in MBAM may have sufficed. Anyway no apparent conflict since including with BDIS 2015. Just thought I would mention that.

  • win465
    Options
    One other thing. When I first tried to install the New BDIS on my W7-SP1 it would not install and run properly. I then uninstalled Malwarebytes Premium 2.0. After the New BDIS was running I re-installed MBAM Premium 2.0. Turning off the real-time protection in MBAM may have sufficed. Anyway no apparent conflict since including with BDIS 2015. Just thought I would mention that.


    I do have malwarybites premium running so maybe that is the problem. I will have to try that, thanks for the suggestion and i will report back if it worked.

  • Pushkar112
    edited July 2014
    Options

    those who install bd 2015 from any other source than bd servers please uninstall it


    BTW The official links are posted in this post http://forum.bitdefender.com/index.php?s=&...st&p=217899

  • Mine is working perfectly on my brand new computer. WAY better and lighter than 2014.

  • win465
    edited July 2014
    Options

    I just uninstalled malwarybtes and it is still happening :(

  • Nesivos
    Options
    I just uninstalled malwarybtes and it is still happening :(


    What about the other points I mentioned above? Those were my initial suggestions. The MBAM one was just an afterthought since the problem only occurred with the New Bitdefender IS and not when I removed it and installed BDIS 2015 using the BDIS 2015 installer file.

  • win465
    Options
    What about the other points I mentioned above? Those were my initial suggestions. The MBAM one was just an afterthought since the problem only occurred with the New Bitdefender IS and not when I removed it and installed BDIS 2015 using the BDIS 2015 installer file.


    Bitdefender was not disabled and all other antivirus programs are off my computer. I have no clue what is causing this and still haven heard back from support.

  • Georgia
    Georgia ✭✭✭
    Options
    I have the same problem since today, I download from this link : http://www.downloadcrew.com/article/32226-...l_security_beta


    Please uninstall it as you are currently using a beta version of Bitdefender 2015. Then, install Bitdefender Total Security 2015 with the latest kit available here:


    http://download.bitdefender.com/windows/in...r_tsecurity.exe


    If anyone else encounters a vsserv.exe crash please post here a support tool log to further investigate the case:


    http://www.bitdefender.com/support/how-to-...t-log-1168.html


    You may not be able to upload the BDSP_ log resulted on your Desktop here as it is too big so you can put it on www.sendspace.com and post the download link.


    Thank you!

  • win465
    Options
    Please uninstall it as you are currently using a beta version of Bitdefender 2015. Then, install Bitdefender Total Security 2015 with the latest kit available here:


    http://download.bitdefender.com/windows/in...r_tsecurity.exe


    If anyone else encounters a vsserv.exe crash please post here a support tool log to further investigate the case:


    http://www.bitdefender.com/support/how-to-...t-log-1168.html


    You may not be able to upload the BDSP_ log resulted on your Desktop here as it is too big so you can put it on www.sendspace.com and post the download link.


    Thank you!


    Well i already sent mine to support team and hopefully they are working on it as we speak.

  • Nesivos
    Options

    I had a problem with BDIS 2015 not working properly.


    A scheduled Quick Scan hung on 'httpwin.dll" for hours before I killed the scan. I then ran a manual Quck Scan and manual System Scan. Neither had a problem.


    Obvsiously I will be keeping an eye on the scheduled scans going forward. The hang may have had nothing to do with the scan being scheuduled. In any case if a scan hangs again in the future I will post back.

  • Rohugh
    Rohugh ✭✭
    Options

    Hiya Nesivos,


    The Quick Scan I ran (not scheduled) also hung on winhttp.dll for about 5 minutes but then moved on. I have also just completed a System Scan but that did not show up.

  • win465
    Options

    Anyone have a fix yet?

  • Nesivos
    Options
    Hiya Nesivos,


    The Quick Scan I ran (not scheduled) also hung on winhttp.dll for about 5 minutes but then moved on. I have also just completed a System Scan but that did not show up.


    Only five minutes? You must have a faster computer than I do <img class=" />

  • daman1
    edited July 2014
    Options
    I just uninstalled malwarybtes and it is still happening :(


    Malwarebytes has NOTHING to do with it ,I've been using the two along side each other since 2014 came out.

  • Nesivos
    Nesivos
    edited July 2014
    Options
    Malwarebytes has NOTHING to do with it ,I've been using the two along side each other since 2014 came out.


    Malwarebyte Premium 2.0 prevented the installation of BDIS 2014 on my W7-SP1.


    The only way I could install and do a major update to BDIS 2014 was to uninstall MBAM even with the exceptions set.


    There have been numerous problems with MBAM Premium 2.0. Just go to their forum.


    However, I will add that once BDIS 2014 was installed their was no problem with both of them running together, but installation of BDIS 2014 was a problem wih Malwarebyes Premium 2.0 running at least on my W7-SP1

  • Georgia
    Georgia ✭✭✭
    Options
    Anyone have a fix yet?


    Please post back the ticket ID number you received when contacting Bitdefender support to find your case and be able to help you further.


    Thank you.

  • busterbuddy
    edited July 2014
    Options
    One other thing. When I first tried to install the New BDIS on my W7-SP1 it would not install and run properly. I then uninstalled Malwarebytes Premium 2.0. After the New BDIS was running I re-installed MBAM Premium 2.0. Turning off the real-time protection in MBAM may have sufficed. Anyway no apparent conflict since including with BDIS 2015. Just thought I would mention that.


    Malwarebytes, even when run in on demand scanning only - not even real time, has lost much of its compatibility with other A/Vs.


    I have been unable to complete an on demand scan with Malwarebytes on PCs with latter day versions of BDIS 2014 or latterday versions of KIS 2014 installed - ditto with KIS 2015 or BDIS 2015, They have taken a new aggressive stand against PUPs. Maybe that's why it has lost much of its compatibility.


    I had it n my PC for years -- but no longer. It's proving itself to be of worse than useless with another A/V installed. because it also freezes my PC when the scan stops.


    I do use the new Malwarebytes Anti-Explot with BDIS with no apparent conflict or slowdown.