Pleonasm informatic
Priviti pe mina cui ne dam noi securitatea calculatoarelor noastre.
Am avut o probleme cu tandemul Password manager - Secure pass si am fost nevoit sa contactez echipa Suport. Nimeni, cu o exceptie, nu a stiut sa ma ajute. Am inceput discutia cu X, am continuat apoi cu Y, a urmat Z si in final cineva problema a reusit sa descurce itele.
Azi am primit un email pe adresa personala prin care mi se propunea sa raspund la citeva intrebari cu privire la produsele lor. In realitate, dupa ce deschizi chestioarul intelegi ca acesta nu se refera la produse, ci la serviciile Suport. Am completat chestionarul, oricum nu il citeste nimeni. La finalul acestuia mi se cere sa completez adresa de email.
Acum hai sa o luam de la inceput: pai daca tu imi trimiti un email pe adresa personala inseamna ca o cunosti, de ce imi ceri la final sa imi introduc adresa de email? Nu ti se pare ca seamana asta cu o intrebare stupida: cum va numiti domnule Xulescu?
Pleonasm informatic!
Sint linistit, cel care a gindit mecanismul descris mai sus, imi protejeaza calculatorul.
Comentarii
-
@Alexandru_BD, can you check on this?
Regards
Life happens, Coffee helps!
Show your Attitude, when you reach that Altitude!
Bitdefender Ultimate Security Plus (user)
0 -
Salutari @ConstantinB,
In primul rand, regret sa aflu ca nu ati reusit sa rezolvati problema pentru care ati contactat echipele de asistenta.
As insista pe subiect insa, probabil situatia respectiva era fie una generala, fie un caz care necesita mai multe investigatii. Nu detin informatii cu privire la tichetele deschise de dvs., in consecinta nu ma pot pronunta aici.Reprezentantii cu care ati discutat pot cu siguranta sa revizuiasca tichetele deschise si au posibilitatea de a escala solicitarea catre departamentul relevant, daca este necesar. Referitor la chestionar, acesta reprezinta intr-adevar o modalitate eficienta de a colecta feedback de la utilizatorii Bitdefender, in legatura cu experienta avuta la contactarea echipelor de asistenta. Pe scurt, rolul campului respectiv este de a confirma adresa de email pentru comunicarile viitoare, cu posibilitatea de a adauga alta adresa de contact, la alegerea clientului.
Echipele Bitdefender pot uneori sa contacteze o parte din clientii cu care au interactionat, fie pentru a discuta in detaliu feedbackul primit, precum si a dezbate alte idei interesante si a solicita parerea despre serviciile oferite, ca atare la finalul chestionarului clientii sunt incurajati sa furnizeze, daca doresc, metodele prin care pot fi contactati. Desigur, din moment ce exista o interactiune, sau mai multe, adresa de email folosita in aceste comunicatii este deja cunoscuta. Insa, pot exista cazuri in care clientii nu doresc sa fie contactati pe viitor la adresele respective, iar in chestionar acestia au posibilitatea de a confirma adresa de email pe care Bitdefender o poate utiliza pentru viitoarele comunicari, insotita si de un numar de telefon. Spre exemplu, poate un client a folosit initial o adresa de business, si doreste ulterior sa fie contactat la adresa personala, sau vice-versa.
Cu stima,
Alexandru
Premium Security & Bitdefender Endpoint Security Tools user
0 -
Salut Alexandru,
Ai raspuns diplomat. Da, optiunea ar putea sa fie si cum spui tu: doresc sa imi raspundeti pe alta adresa. Dar nu este asa. Daca cimpul aparea precompletat cu adresa mea de email PE CARE AM FOST CONTACTAT, eram cu tine deacord. Nu voiam adresa precompletata, o stergeam si apoi completam adresa alternativa.
Stii ce le lipsteste la Bitdefender: scenariul! Nimeni nu se gindeste: cum ar trebui clientul nostru sa procedeze in caz ca…
Iata un exemplu:
Imi schimba Password Manager cu Secure Pass, fara sa ma atentioneze inante: salveaza-ti parolele! Instalezi Secure Pass si te pomenesti ca nu ai parole. Iei legatura cu Suport, iti da un link, instalezi vechiul Pasword Manager, exporti parolele si apoi o iei de la inceput cu Secure Pass. Acestia sint profesionistii care se ocupa de securitatea calculatorului meu? Oare sa ma simt eu protejat?
Constantin
0 -
The information is limited to Bitdefender Password Manager only.
The Bitdefender Password Manager extension is still available on the Google Chrome Web Store. You can download it using the link provided below.
However, kindly make sure to export your password list, as the Bitdefender Password Manager, despite currently functioning, may be discontinued at any time in the near future.
Regards
Life happens, Coffee helps!
Show your Attitude, when you reach that Altitude!
Bitdefender Ultimate Security Plus (user)
0 -
Hmm, cu respect si eu! Nu este treaba ta sa imi spui aceasta. E treaba lui Bitdefender, doar ca nu s-au gindit la aceasta. Extensia este si nu este. M-au fortat sa trec la Secure Pass pentru ca disparuse din Magazin. In fine, astept sa se termine subscriptia si ma intorc la LastPass. Nu mi se pare normal pentru ca sa ma loghez in SecurePass trebuie sa ma loghez mai intii in Central si apoi in el. Doua parole in loc de una😝. Asta se intimpla pentru exact ce spuneam mai sus: nu au scenaristi.
0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 12 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 13 Alte produse și servicii
- 21 Central & Abonamente
- 17 VPN
- 16 Mobile Security