buna ziua.
Va cer ajutorul in aceasta situatie, deoarece nu am gasit nimic care sa ma ajute. Am urmatoarea problema si va cer ajutorul. Am instalat din greseala pe laptop un program numit imesh, pe care nu am mai reusit sa il dezinstalez. Principalele probleme create sunt: la prima miscare de pe ecran, facuta cu mouse-ul extern, imi apare fereastra de help a windows-ului, pe care nu o pot inchide decat din task manager. Daca deschid un fisier si vreau sa scriu o litera, imi apare din nou aceeasi fereastra si nu mai pot tasta nimic nicaieri, nici macar in campul de run.
A doua problema este ca daca vreau sa deschid orice browser, la prima litera tastata intr-un camp de cautare imi apare o noua fereastra cu .. help-ul browser-ului, care tot apare la nesfarsit si iarasi nu mai pot scrie nimic nicaieri, pentru ca blocheaza browserul.
Am cautat cu BitDefender Online si imi spune ca nu exista nimic amenintator.
Am rescris partitia, bootand de pe Rescue Cd de windows si apeland la o imagine salvata pe un hdd extern. Situatia a ramas neschimbata si nu mai pot scrie nimic nicaieri, chiar daca programul in sine pare ca s-ar fi sters.
Mentionesz ca folosesc windows 7.
Nu stiu ce este si unde este, ca sa pot sterge. Va rog foarte mult sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema.