-
Ajutor, Toate Documentele Imi Sunt Criptate !
Buna ziua Am avut un virus pe calculator si toate documentele (incusiv pozele) sunt criptate si au dupa extensia documentului ilseycc. Știe cineva ce pot face ???
-
virus/worm sosit prin MMS (foto jpeg) si infectie computer Win7
Nu am putut gasi nimic in internet sau aici la bitdefender, care sa corespunda cu cazul pe care il descriu aici: e vorba, pe scurt, de o situatie foarte misterioasa, un worm sau virus sosit prin mms, care insa a infectat un sistem windows 7 (care era protejat cu un bitdefender 2015, cu semnaturi la zi). Virusul provine din…
-
Decriptare
Buna ziua Am avut un virus pe calculator si majoritatea documentelor sunt criptate si au dupa extensia documentului Y70yt0. De asemenea imi apare un fisier cand deschid calc cu textul: You broke the law, all of your files are encrypted! To decrypt files you need to write an email to: unblocked@email.su or unblocked@tuta.io…
-
Qeep-aplicatia-trojan
Am mai semnalat existenta unor probleme in legatura cu aplicatia mobila (compatibila si cu android) si pt PC, Qeep dar deja lucrurile se ingroasa pur si simplu aplicatia amintita a ajuns deja celebra in lumea virusilor dar se pare ca BD o considera inca legitima lucru care in opinia mea este o eroare. Aplicatia care…
-
Virus
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-x...amp;oe=5558035A am luat de pe un stick niste virusi ,imediat ativirusul i-a recunoscut erau 3 trojani , imi apareau imagini in browser pe descktop ca cele din imaginea de mai sus , am dat scan ..dupa care a 2 a zi am avut probleme cu laptopul iar si a trebuit sa reinstalez…
-
Virus S 1-5-21
Buna, Am bitdefender total security 2015. Ieri am luat un virus S-1-5-21 care mi-a schimbat permisiunile a doua foldere de pe HDD extern. Imi puteti spune va rog care este solutia? Si mai ales, de ce antivirusul nu a reusit sa rezolve aceasta pb? Doar se presupune ca e cel mai bun antivirus. Just curiosity... Am reinstalat…
-
Virusi
Vad ca Virusul Politia Romana nu este detectat de catre BitDefender . De ce? https://www.virustotal.com/ro/file/e573dc6b...sis/1382213030/ 7-47 antivirusi a detectat nu-mai : DrWeb Trojan.Winlock.9260 20131019 Emsisoft Gen:Variant.Kazy.271313 ( 20131019 Fortinet W32/Foreign.ISWO!tr 20131019…
-
Facebook Pop Up "blr 1"
Primesc acest mesaj pe facebook de fiecare data cand intru, cu toate ca am instalat BIS2013. Am curatat cookie, am scanat si cu bis si cu alte programe si nu detecteaza nimic, e o infectie pe pc sau e un atac catre facebook? Linkul este detectat ca malware in broserul special al bitdefenderului. Astept un raspuns sau…
-
Ctb- Locker
Buna seara tuturor , Poate aici pot gasi un ajutor . Concret : Acum cateva zile am gasit calculatorul invectat cu CTB- Locker Fisierele ce contineau date si fotografii criptate . Cel mai tare ma doare de fotografii , macar pe acestea as vrea sa le pot recupera . au extensia : riclmed . Fisierele se aflau in D . Nu am avut…
-
Toatele Documentele Criptate Cu .zfwlieb
Am fost plecat cateva zile si la intoarcere am gasit calculatorul virusat, desi am instalat Bitdefender Internet Security. Fisierele de tip Office si pdf au primit in plus extensia: .zfwlieb. Am scanat cu Bitdefender putin si pare a nu gasi nimic. Cand m-am dus in rescue mode, a gasit mai multe amenintari.... pe care se…
-
Gen.applicationa.heur.mz0@mkipzcdi / Adware.generic.1034670
Am remarcat incercand sa descarc ceva e-mail/net ca nu reusesc, primind mesajul "Software-ul antivirus a generat o eroare neașteptată la scanarea fișierului". Acelasi lucru pentru o eventuala scanare online. Am facut un CD dupa BitDefenderRescueCD_v2.0.0_5_10_2010.iso, am scanat si a detectat cele 2 amenintari, pe care nu…
-
Semnaturi Virusi Bitdefender
Buna ziua, Am constatat cu surprindere ca numarul de semnaturi virusi in loc sa creasca, scad de la o actualizare la alta. Daca acum aproximativ o luna bitdefender avea in baza de date peste 10000000 de semnaturi, acum s-a ajuns la aproximativ 7500000. Ce se intampla?
-
Virus Sality Atac La Fisiere Mdb
Un pc virusat cu o versiune de Sality, o baza de date .mdb, pe care dupa ce am dezinfectat pc ul nu o mai gasesc. Virusul o redenumeste, o muta, schimba extensia? MULTUMESC PTR AJUTOR ANTICIPAT
-
Virus Enervant
Am un virus destul de urat in laptop. Virusul creeaza incontinuu executabile cu numele win(si inca cateva litere random).exe sau (doar litere random).exe in C:\Users\Sergiu\AppData\Local\Temp si chiar daca inchid procesul cu acelasi nume din task manager, sau daca sterg fisierul respectiv tot imi tine procesorul la peste…
-
Virusi Sub Extensii Dubioase
Am luat virusi sub alte extensi dect exe acest link contine un fisier de un mg si dupa dezarhivare are 90 mg http://www.fileshare.ro/e30414253 sa creat in program data mentonez ca firewall era activat la maxim
-
Nu Reusesc Sa Scap De Un Virus
Buna ziua, de curand am luat un virus. Sa va povestesc pasii care i-am urmat in incercarea de a scapa de virus. Am reinstalat windows-ul, inainte stergand tot ce era in laptop. Am folosit un stick pentru drivere care nu a fost in contact cu laptop-ul. Dupa reinstalare laptopul l-am verificat pe site-ul Dell daca am…
-
Fisier Bd Proxymgr.dll Considerat Trojware.win32.psw.delf.~jhn
Buna ziua.O solutie de scuritate raporteaza unul dintre fisierele antispam proxymgr.dll al BD ca fiind Troian de risc maxim.Daca puteti sa aduceti lamuriri in privinta acestui aspect ar fi grozav.
-
Steam Activitati Malitioase Pe Fatza Pe Banii Clientilor
De curand am avut neinspiratia sa cumpar un joc de pe STEAM.Ei mi au trimis un link de download si seria de activare.In timpul descarcarii jocului a aparut din senin un BSOD..dupa incercarea instalarii jocului au aparut nenumarate prompturi unknown publisher cu incercari disperate de instalare de toate formele si culorile…
-
Virusul Politiei Romane
Ok. S-a intamplat sa intru pe niste site-uri mai deocheate azi (haha) si m-am trezit cu mesajul acela cu "Politia Romana bla bla... plateste 300 ron". Stiam ca-i virus pentru ca am auzit de el. Am scanat cu bit defender antivirus plus 2013 (30 zile trial) si nu mi-a gasit nimic. Am scanat cu alt antivirus, nu a gasit…
-
Toate Tipurile De Keyloggere (cybergate, Darkcomet Etc)
Salutare! Aș dori să știu dacă unii își pot "proteja" programele de spionaj contra lui Bitdefender? Din câte am văzut eu pe Youtube la cei cei care au Cybergate nu văd în lista niciunuia Bitdefender. Aș dori să faceți ceva împotriva acestor oameni. Am câțiva în lista de Yahoo Messenger care folosesc acest program și vreau…
-
Win32/small.ca Virus
In urma unor blue screen-uri legate de netios.sys, urmand cu disparitia protocolului IPV4 si dupa ce am reusit sa restaurez sistemul la o data anterioara (primind totusi mesajul cum ca restaurarea ar fi fost nereusita, din orice data) am reusiit sa folosesc si internetul. dupa ce s-au trimis informatii legate de ultimele…
-
Dirty Decrypt Exe Problems
M-am pricopsit cu acest virus care a modificat toate pozele si pdf si nu stiu cum sa scap,am instalat Bitdefender Internet Security care rapotreaza ca sistemul este curat dar la lansarea unui pdf apare mesajul: “This file can be decrypted using the program DirtyDecrypt.exe Press CTRL+ALT+D to run DirtyDecrypt.exe If…
-
Interpretare Raport
buna! Sunt nou pe acest forum si m-am lovit de o problema, mi.au disparut toate folderele de pe desktop( doar foldere nu si iconite) si nu sunt hide, si am dat sa imi arate si fisierele sistem protejate, am trecut la pasu 2 scanare si a gasit vreo 16 amenintari problema este ca nu stiu daca aceste amenintari (virusi si…
-
Un Virus Pericol
Salutare Am pus un virus pt analiza http://www.fileshare.ro/e29857797
-
Va Rog Analiza
Salutare Am gasit un exe dubios va rog analiza http://www.fileshare.ro/e29985116
-
Intrebare Trimitere De Informati Yahoo.
Buna. Am o intrebare. exista un spammer si un hot nenorocit care rupe tot este "namberoan". Dar am observat o chestie ciudata. La mesajele trimise de acest jeg, pe orice link dai clik, apare urmatorul mesaj. Ma puteti lamuri in privinta acestui mesaj. Pana la urma colecteaza date despre cont, ID. parola etc. Atasez…
-
Virusi Nedetectati De Bitdefender (doar Link-uri Virustotal)
In primu rand multumesc lui Cristi ca mi-a permis sa deschid acest topic. 1. https://www.virustotal.com/file/8d7abf40f30...sis/1329645931/ 2. https://www.virustotal.com/file/719702c00da...6b6ff/analysis/ 3. https://www.virustotal.com/file/916e1957c18...sis/1331143828/ 4.…
-
Feeddemon Troian, Risk Maxim
De la instalarea unui program Feedemon am observat ca promptul UAC nu mai avea culoarea albastra normala ci galbena ca la "unknown publisher".Impactul asupra sistemului din cate am putut eu sa realizez este urmatorul: functionarea cateodata vsserv 20-60% din CPU, probleme la MBR avand in vedere ca dupa boot UAC face icter…
-
Trojan.ransom.hm
Buna ziua Am avut un virus pe calculator cred ca Trojan.Ransom.HM am folosit Bitdefender IS 2012 s-a eliminat virusul dar marea majoritate a fisierelor din calculator sunt criptate si au extensia .EnCiPhErEd. Am nevoie de un utilitar pentru decriptare
-
Variant Symmi 1983
Ce este "Variant Symmi 1983"? daca este un virsu, cum scap de el? Multumesc.