Link Cu Probleme Pentru Control Parental
Am incercat sa blochez un site din control parental care mi sa parut suspect si pe care nu am fost in stare sa il blochez cu succes intrucat imi bloca insasi pagina google de cautare.Linkul este dupa opinia mea 89% malware.Este o pagina gen blog dar care are incarcate pe ea tot felul de widgeturi care unele cred ca sint malware.Cum pot sa va trimit acest link pt analiza?
Comentarii
-
prin mesaj privat , unuia dintre moderatorii forumului
Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
Buna ziua, va rugam sa postati adresa site-ului respectiv pentru analiza.
Multumim anticipat!0 -
Buna ziua, va rugam sa postati adresa site-ului respectiv pentru analiza.
Multumim anticipat!
http://comunafarcasaneamt.blogspot.ro/
am incercat sa blochez facebook si nu merge blocat.Am trecut si la cuvinte cheie am introdus si adresa url dar nu functioneaza.Iar de curand am observat ca nu mai apar siteurile la sectiunea web la control parental, cred ca e un glitch de moment.0 -
As mai avea de facut o observatie si anume controlul parental nu functioneaza atunci cand se foloseshte sandboxul pt browser.Deci un copil mai istetz sa zicem caruia i a fost interzisa vizionarea anumitor siteuri, le poate vedea fara probleme daca foloseshte sandbxul.
0 -
Buna ziua,
Multumim pentru toate detaliile oferite.
Am trimis link-ul catre laborator. Detectia va fi adaugata automat daca este cazul.
In ceea ce priveste nefunctionarea Parental Control, am rugamintea sa va asigurati ca folositi profil Windows standard pe statia copilului.
Asteptam un raspuns de la dvs, o seara placuta!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security