Bună ziua. Spuneți-mi,vă rog, de ce pot intra în BT PAY,deși am blocat aplicația cu ajutorul BITDEFE
Spuneți-mi,vă rog, de ce pot intra în BT PAY,deși am blocat aplicația prin BITDEFENDER.
răspunsuri
-
Can you explain the issue in detail. Also can you share the screenshot of the same.
Regards
Life happens, Coffee helps!
Show your Attitude, when you reach that Altitude!
Bitdefender Ultimate Security Plus (user)
0 -
Atunci când blochez o aplicație cu ajutorul Bitdefender,setezi un PIN ca o modalitate de a accesa aplicația.Aplicația BT PAY ocolește cumva această blocare!Fiind o aplicație a băncii,nu-mi place că siguranța banilor tăi este extrem de slabă !!!Se bazează doar pe securitatea telefonului,aplicația nu are altă opțiune de a o accesa decât cea a telefonului!Fără vreo altă parolă la intrare și fără log out,așa cum e BT24(altă aplicație a băncii).Tocmai de aceea am folosit Bitdefender,pentru a avea o măsură de siguranță în plus.Și,cumva o ocolește (dar nu întotdeauna).Uneori apare necesitatea PIN-ului,alteori nu.Ceva este,dar nu știu ce.
0 -
Kindly contact Bitdefender support by visiting https://www.bitdefender.com/consumer/support/
Based on your selected product and the type of issue you're facing, you can get in touch with a support representative through email, chat, or a phone call.
If you choose email, you will receive a ticket number on your registered email. The support team will reply within the next 24-48 hours, excluding weekends.
Regards
Life happens, Coffee helps!
Show your Attitude, when you reach that Altitude!
Bitdefender Ultimate Security Plus (user)
0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security