Cea mai recenta versiune a BitDefender
În general, cea mai recentă versiune de produs, ar trebui să apară în mod automat, ca urmare a actualizării automate a BitDefender-ului.
Însa, în ultima vreme, am observat ca acest lucru nu se mai întâmplă.
Uneori e necesara o reinstalare de produs, din Control Panel.
Pentru BitDefender TS 2020, versiunea indicata pe PC meu este: 24.0.6.31
Însa, intre timp, s-au lansat și versiunile: 24.0.9.46 și 24.0.9.52 (9 oct.)
De ce nu primesc ultima actualizare?
Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
Comentarii
-
-
Eu am primit acele versiuni prin actualizare automata.1 -
Ciudat! Eu nu!
Te rog, cand mai apare o noua actualizare, pune aici o imagine cu noul build.Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
1 -
La fel am primit si eu noile versiuni tot via update!"Nu urăsc tehnologia, nu urăsc hackerii, pentru că asta vine odată cu ea"
1 -
-
Salut Matei,
Aceasta actualizare automata a fost livrata progresiv in baza de clienti, astfel, exista posibilitatea unei intarzieri. Totusi, prin reinstalare va fi livrat ultimul build disponibil.1 -
1 hour ago, Alex D. said:
Salut Matei,
Aceasta actualizare automata a fost livrata progresiv in baza de clienti, astfel, exista posibilitatea unei intarzieri. Totusi, prin reinstalare va fi livrat ultimul build disponibil.
Alex, mulțumesc mult pentru clarificări! Promit ca la următoarea actualizare de produs sa stau cuminte.
La penultima am așteptat cca. 2 săptămâni și nimic, iar atunci am luat decizia unei reinstalări de produs!
E posibil sa fiu introdus în acea baza de clienți ce primesc printre primii actualizările?Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
1 -
-
oare ce aduce bun aceasta noua versiune!
Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
^exact,degeaba postam ca a aparut ultima versiune si nu punem noutatile!
Cu bitdefender se pierde 25-30 % din viteza de internet,cred ca asta ar trebui remediat dar de ani de zile nu se reuseste,ai antivirus,nu ai viteza la net !0 -
Ne pare rau dar nu putem onora o astfel de cerere momentan.
/index.php?/topic/79297-probleme-bitdefender-2019/&do=embed" style="overflow: hidden; height: 382px; max-width: 500px;">
/index.php?/profile/97309-bdl/&do=hovercard" data-mentionid="97309" href="<___base_url___>/index.php?/profile/97309-bdl/" style="" rel="">@bdl, ne pare rau pentru inconvenienta intampinata, totusi, ai creat deja un thread unde nu ai revenit.
Te rog sa deschizi un nou thread in cazul in care situatia persista. Vom investiga in continuare.0 -
^salut @Alex D.,nu am mai putut posta acolo pentru ca ati inchis topicul,am incercat alta suita de antivirus exact din aceasta problema dar am revenit si pot spune ca la fel am probleme cu viteza,problema este la modul firewall,Protectia impotriva scanarii porturilor-activata si Mod ascuns - activat daca le dezactivez am viteza maxima !
Imi afecteaza securitatea aceste 2 componente dezactivate ?
Se poate sa verificati si sa remediati ?
Merci0 -
Am ascuns ultimele noastre postari deoarece nu au legatura cu subiectul thread-ului. Te rog sa deschizi un nou thread unde putem continua discutia.
0 -
-
-
^AlexD. daca tot esti asa activ nu ne dai si detalii despre noile update-uri sau sunt clasificate "top secret" de bitdefender ?
Nu sa rezolvat nici acum cu viteza mai mica la internet va rog verificati https://www.digiromania.ro/asistenta/servicii-aplicatii/speedtest cu toate functiile activate la firewall.0 -
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security
- 2 Mac