Waar Kan Ik De Herstelsleutel Voor Bitdefender Password Manager Vinden?

Meint Dekker
edited December 2022 in Password Manager

Waar vind ik de herstelsleutel voor mijn password manager?

Answers

 • Gjoksi
  Gjoksi DEFENDER OF THE YEAR 2022 ✭✭✭✭✭
  edited December 2022

  Hallo.

  Waarom slaan jullie mijn hoofdwachtwoord niet op, en wat gebeurt er als ik het vergeet?

  De reden waarom we uw hoofdwachtwoord niet opslaan op onze servers is dat alleen u toegang heeft tot uw account. Het is de meest veilige manier. Als Bitdefender Password Manager uw hoofdwachtwoord niet herkent, controleer dan of u het correct typt en of de Caps Lock-toets niet actief is op het toetsenbord.

  Als u het hoofdwachtwoord vergeet, kunt u altijd de Herstelsleutel gebruiken om Password Manager te ontgrendelen. Tijdens het aanmeldingsproces biedt Bitdefender Password Manager een herstelsleutel die kan worden gebruikt om weer toegang te krijgen tot de account zonder uw gegevens te verliezen. Het is een 24-cijferige code. Deze moet op een zeer handige en veilige plaats worden bewaard die u gemakkelijk kunt onthouden.

  Als u zowel het hoofdwachtwoord als de herstelsleutel bent vergeten of kwijtgeraakt, kunt u als laatste redmiddel contact opnemen met een Bitdefender-vertegenwoordiger om uw account opnieuw in te stellen.

  ⓘ  Belangrijk: Als u uw account opnieuw instelt, worden al uw gegevens en wachtwoorden die zijn opgeslagen in Bitdefender Password Manager gewist.

  Vriendelijke groeten.

 • Waar moet ik de herstelsleutel invoeren ?

 • Gjoksi
  Gjoksi DEFENDER OF THE YEAR 2022 ✭✭✭✭✭