Kindly be advised we cannot cancel subscriptions or issue refunds on the forum.
You may cancel your Bitdefender subscription from Bitdefender Central or by contacting Customer Support at: https://www.bitdefender.com/consumer/support/help/

Thank you for your understanding.

Waar Kan Ik De Herstelsleutel Voor Bitdefender Password Manager Vinden?

Options
Meint Dekker
edited December 2022 in Password Manager

Waar vind ik de herstelsleutel voor mijn password manager?

Answers

 • Gjoksi
  Gjoksi DEFENDER OF THE YEAR 2022 / DEFENDER OF THE MONTH ✭✭✭✭✭
  edited December 2022
  Options

  Hallo.

  Waarom slaan jullie mijn hoofdwachtwoord niet op, en wat gebeurt er als ik het vergeet?

  De reden waarom we uw hoofdwachtwoord niet opslaan op onze servers is dat alleen u toegang heeft tot uw account. Het is de meest veilige manier. Als Bitdefender Password Manager uw hoofdwachtwoord niet herkent, controleer dan of u het correct typt en of de Caps Lock-toets niet actief is op het toetsenbord.

  Als u het hoofdwachtwoord vergeet, kunt u altijd de Herstelsleutel gebruiken om Password Manager te ontgrendelen. Tijdens het aanmeldingsproces biedt Bitdefender Password Manager een herstelsleutel die kan worden gebruikt om weer toegang te krijgen tot de account zonder uw gegevens te verliezen. Het is een 24-cijferige code. Deze moet op een zeer handige en veilige plaats worden bewaard die u gemakkelijk kunt onthouden.

  Als u zowel het hoofdwachtwoord als de herstelsleutel bent vergeten of kwijtgeraakt, kunt u als laatste redmiddel contact opnemen met een Bitdefender-vertegenwoordiger om uw account opnieuw in te stellen.

  ⓘ  Belangrijk: Als u uw account opnieuw instelt, worden al uw gegevens en wachtwoorden die zijn opgeslagen in Bitdefender Password Manager gewist.

  Vriendelijke groeten.

 • Waar moet ik de herstelsleutel invoeren ?

 • Gjoksi
  Gjoksi DEFENDER OF THE YEAR 2022 / DEFENDER OF THE MONTH ✭✭✭✭✭
  Options
 • zweden
  Options

  Theo Duivenvoorden:


  Waar vind ik de herstelsleutel van mijn password manager?

 • Gjoksi
  Gjoksi DEFENDER OF THE YEAR 2022 / DEFENDER OF THE MONTH ✭✭✭✭✭
  Options

  @zweden

  Hallo.

  Opmerking: Als u zich het huidige hoofdwachtwoord niet herinnert, klikt u op de optie Ik ben mijn wachtwoord vergeten op hetzelfde scherm. Voer de 24-cijferige herstelsleutel in die u tijdens de eerste installatie van Bitdefender Password Manager hebt gekregen en typ vervolgens een nieuw hoofdwachtwoord. Als u zowel het hoofdwachtwoord als de herstelsleutel bent vergeten of kwijtgeraakt, kunt u als laatste redmiddel contact opnemen met een Bitdefender-vertegenwoordiger om u te helpen uw account opnieuw in te stellen. Als u uw account opnieuw instelt, worden al uw gegevens en wachtwoorden gewist die zijn opgeslagen in Bitdefender Password Manager.

  Vriendelijke groeten.