-
Suspect[solved]
Suspect. "http://www.virustotal.com/analisis/e3fef43e38176203f5bbb5dd6c0fe53d" ...detectat de 12 antivirusi, azi 21.07.2008 - vezi aici: "http://www.virustotal.com/analisis/fdb419195b9ca890a1de3c3bab02dbcf" /applications/core/interface/file/attachment.php?id=2519" data-fileid="2519" rel="">site1.txt
-
Trojan.generic 360340
Salutare tuturor! Mi-am scanat azi pc-ul si am gasit ca sunt infectat si Bd nu poate sa-l stearga!! Ce sa fac?? Aveti aici log.ul : /applications/core/interface/file/attachment.php?id=2512" data-fileid="2512" rel="">1216477457.log
-
Detectat Ceva Nou Cred Eu
Primul lucru sa se stie PC : Amd Sempron (chiar daca nu trebuia eu tot l-am scris ca cine stie), sistem operare Windows Xp Proffesional (gold edition 5.5 cu SP 1.1 preinstalat), utilizator: administrator si atat. Bitdefender: Antivirus Plus v 10. Buna, zilele astea cu antivirusul activat am inceput sa am niste probleme…
-
Posibil Trojan
Denumirea initiala a fisierului era SDFix.exe iar pe virustotal e recunoscut de 8 antivirusi ca potential malware.
-
Site Cu Malware
Fisier text pass infected Livreaza malware de la un site tert .
-
Probabil Troian Care Fura Date, Spionat
Amenintare trimisa in numele Raiffeisen Bank. Nedetactabil de Bitdefender 8 versiunea online. Parola: infected. "Spune STOP atacurilor de phising!Sunday, July 13, 2008 3:56 PM From: "Raiffeisen Bank" <securitate@raiffeisen.ro>Add sender to Contacts To: undisclosed-recipientsMessage contains attachmentsSecuritate Sporita…
-
Malware?
Un fisier suspect si un site... /applications/core/interface/file/attachment.php?id=2463" data-fileid="2463" rel="">site.txt
-
Backdoor.doebyt.a
cred k virusul este de la un program d ela placa de baza (Gigabyte) C.O.M. am mai incercat odata s ail instalez shi nu m-a lasat... apare la procese l-am inchis....si gata.... dar totusi vreau sa shtiu ce-i q el... e periculos.... ce face
-
Cum Scap De Un Backdoor
De vreo 2 zile de cand tot scanez cu Bitdefender imi spune la sfarsita cum ca am un Backdoor si un Trojan si imi mai zice : Nici o actiune nu a fost posibila.De ce?....locatia nu mi-o arata ca sa vad unde este trojanul si dealtfel nu imi arata ca sunt fisiere arhivate sau nimic altceva.Ce pot face....? Sugestii?
-
Fisiere Suspecte
Aceste fisiere sunt utilizate impreuna cu jocul PC SWAT 4. Acestea sunt modurile utilizate pentru administrare server clientside si serverside impreuna cu linkul de unde au fost luate: Executabilul jocului original versiunea 1.1(SWAT 4 a fost updatat la versiunea 1.1 english UK) Modurile lui GEZ le am supus analizei pentru…
-
Scuze Cris Da Eram Pe Modu Safe Si Cred Ca Nu Mia Pus Fisieru:(
cris unde trimit fisieru ca cica e mai mare de 2 mb (
-
Virus Sau Ce E?
mda astept un raspuns tenks
-
Dc Da Eroarea Asta La Bitdefender Total Security?
dau sa stearga fiserele de la internet si cookie si imi da asa critical .... error sau dont send send error report si mi se inchide hmmm
-
False Positive Si Probleme Cu Exceptiile...
Salut! Am instalat acum cateva zile versiunea de evaluare a BitDefender 2008 si am cateva probleme. In primul rand imi da un false positive pe executabilul de la CureROM (lucru care este enervant caci il folosesc la jocuri). Si in al doilea rand se pare ca ignora lista cu exceptii caci desi am incercat sa pun tot folderul…
-
Posibil Virus[rezolvat]
Am intrat pe un site si incercand sa vad un filmulet de acolo, a trebuit sa downloadez si sa instalez un "codec" . Doar l-am descarcat, iar antivirusul spune ca e OK. Password: infected
-
Backdoor.nuclear.ce
Am avut virusat C:WINDOWS\WINDOWS\install.sys cu Backdoor.Nuclear.CE pe care BitDefender l-a sters. Problema este ca dupa cateva ore iar primesc instiintare ca e virusat si ca a fost sters din nou. Scenariul sa repetat de mai multe ori. Nu ma pricep care este rolul fisierului install.sys, dar de ce continua sa se viruseze…
-
E Virus Sau E Fals ? Leam Gasit Intamplator In Config :(
am un fisier suspect la mine in comp:((( si nu stiu ce e e virus sau nu ca ma dispera reteaua asta:) de net is in config la windows da nu stiu de unde au aparut scrie autorun.exe.vir ( la unu ca is 4 sau 5 si nu imi semnaleaza bitu ca ar fi virus sau ceva hmm astept un raspuns
-
E Virus Sau Nu[rezolvat]
am scanat cu combofix si imi arata ca lsass.exe e virus am pus o poza sami ziceti ce e
-
Dll Suspect[rezolvat]
este posibil sa fie o mica parte dintr-un enervant Trojan.Vundo.EGG Greu am scapat de el fiindca a apucat sa scrie niste injuraturi in registry ahh inca ceva : bitdefender il detecteaza (virusul nu dll-ul inclus in pachet) dar nu elimina complet inregistrarile din registry (care nu stiu cum naiba au ajuns acolo daca…
-
Probabil Malware[rezolvat]
"http://www.virustotal.com/analisis/23d8195...07901a10c7ddfa9"
-
Malware
buna am o intrebare daca gasesc un virus ceva nedetectabil la bit unde il pot trimite ....
-
Un Fisier Suspect[solved]
Acest fisier se da drept antivirus. BitDefender nu vede nimic. Asta este link-ul de unde l-am luat: link sters de moderator.
-
Trojan.vbs.psyme.ut
Cand folosesc YM, Firefox sau IE primesc mesaje de alerta de la BitDefender ca a blocat acest virus, insa el nu poate fi curatat. Cum asi putea sa-l curat manual ? Atasez logul dupa scanare. /applications/core/interface/file/attachment.php?id=2024" data-fileid="2024" rel="">1211272225.log
-
Troian Sau Alarma Falsa?
Dupa ca am experimentat drivere si softuri(inclusiv diversi antivirusi) pe noul meu calculator dual core m-am decis sa bag BitDefender sa vedem daca a aparut "ceva" nou.La scanare profunda mi-a gasit doua fisiere infectate cu un trojan generic si par sa fie parte din pachetul(instalerul) dual core optimizer pe care l-am…
-
Hijackthis Log !
Cum se posteaza corect un log Hijackthis. Se descarca HijackThis de aici: Il instalezi, dar se recomanda sa nu-l executi inca. Te duci apoi in My Computer -> Tools-> Folder options-> View Se bifeaza: "Show hidden files and folders", apoi se debifeaza:"Hide protected operating file systems". (exact ca in imagine) Dupa acest…
-
Win32/mabezat.b
Folosesc BitDefender total security 2008 si nu a detectat acest virus polimorfic.La scanarea pe virus total a fisierului suspect am avut urmatorul rezultat Win32/Mabezat.B(eTrust-Vet), Worm.Win32.Mabezat.b (F-Secure), Worm.Win32.Mabezat.b (Ikarus), Worm.Win32.Mabezat.b (Kaspersky), W32/Mabezat.a (McAfee), Win32/Mabezat.A…
-
Help ... Nu Mai Stiu Ce Sa`i Fac .. ~x(
L`am prins din zbor virusul asta ... de diminetaza... si..acum nu mai pot scapa de el ... am facut o scanare mai profunda ..insa bitu` meu .. nu`mi desinfecteaza fisierele ... ci le muta ... am cautat respectivu` fisier infectat ...GHINION din nou !!! Imi poate spune cineva o alta solutie de a scapa de el ? ( excluzand…
-
Scanare Porturi
In timp ce download-am , mi-a aparut un mesaj de la BitDefender ca a blocat scanarea de porturi. Am BitDefender Internet Security 2008. Ce ar putea insemna acest lucru ? 1. Cineva isi face de cap si-mi scaneaza porturile ? -Daca e asa cum pot sa vad de la ce ip este cauzata problema. 2. Nu a putut scana traficul pe anumite…
-
Botnet
Detecteaza BitDefender botnet-ii? Ce fac acestia?
-
Suspect...
suspect?