Am o problema cu produsul vostru de aproximativ 44 de zile ati lansat un update si acest update imi da mari batai de cap cu un joc vechi de 17 ani care este foarte pretentios si cum nu-i convine ceva cum iti da bara rosie , in acest joc am bagat o gramada de bani si datorita voua acum risc sa-mi blochez conturile in care am investit mii de euro pentru ca voi ati facut acel update si il vede ca pe un virus, evident ca in aceeasi zi am dezinstalat produsul vostru.
Dupa care am mai avut 2 tentative de al reinstala, a adouga la exceptii fisierele jocului, nimic de facut aceeasi problema persista, in fine am facut ticket mi s-a cerut sa fac un log al sistemului UNDE VOI VRETI ptr un FISIER DE 50mb nici macar , peste 15 GIGA de prin tot pc ul RANDOM, bai voi sunteti seriosi ?
Daca vreti intr-adevar sa revolvati problema, descarcati fratilor jocul ca e gratis la voi in pc, se numeste Metin2 si luati-va de acolo ce va trebuie si rezolvati problema, daca nu, spuneti-mi va rog cum fac sa-mi sterg toate datele din baza voastra de date si sa renunt la serviile voastre pentru ca asa nu putem merge inainte.
Va rog sa-mi explicati pas cu pas cum imi dau delete la conturi si la toate informatiile mele ce voi le aveti DEFINITIV.
Multumesc.