Salut
Am mai scris despre aceasta. O gramada de site-uri sint blocate de Bitdefender pe motivul ca certficatul este incorect. Numai in luna Decembrie, si sintem in 10, am peste 30 de alerte, respectiv blocaje, toate bazindu-se pe certificat incorect. In discutiile cu Suport, nu ajungi la nicio concluzie. Ei nu recunosc ca sint alerte false, ca site-urile nu au nimic, pentru ei certificat incorect este site cu problema. Ai acces la el? Nu!
Ok, inteleg ca unele site-uri, malitioase, au certificatul incorect, dar nu toate site-urile care au certificat incorect, sint malitioase. Tocmai aici este problema: Bitdifender nu distinge site-urile malitioase de cele care nu sint. Clasificarea este simpla: nu are certificat corect, este malitios.
Nu as scrie nimic despre aceasta problema, daca nu mi-ar bloca accesul la site-uri. In acest moment nu sint in stare sa inteleg daca site-urile care le accesez sint cu probleme sau nu.
Iata un exemplu in timp real:
Conexiune suspectă blocată
acum 27 minute
Funcția:
Online Threat Prevention
chrome.exe a încercat să stabilească o conexiune la www.inmh.ro, bazându-se pe un certificat incorect. Am blocat conexiunea pentru a-ți menține datele în siguranță, deoarece certificatul utilizat a fost emis pentru o adresă web diferită de cea vizată.
Adaugă la Excepții
Dupa care, acum, pot accesa site-ul fara probleme ( si eu m-am mirat!!!!!.... site-ul asta nu mai merge de cca doua luni )
Multumesc Bitdefender!
Constantin