Psybernaut

About

Username
Psybernaut
Joined
Visits
0
Last Active
Roles
Member
Badges
0

Comments

  • On 5/22/2019 at 1:30 PM, Roxana G said: Hi, Please write us an email at [email protected] and our team will gladly help you. Hi. I have tried that before and got a copy/paste reply to follow xyz steps, which I've done several times and none fixed the problem. Would it not be easier for your team, if they have a…
  • Hi, For what its worth, 100% disk usage for a few minutes after boot up, is normal. The main reason for this is that despite Win 10 displaying the desktop quickly because of fast boot, the reality is that in the background it hasn't actually finished booting. It loading process, checking for updates etc. And the more…
  • Its now another 2 months later and well over a year since this issue first started, and still there is no fix! Hoping beyond hope that by some slim chance, a clean install of a new version, might fix the issue, I once again uninstalled Bitdefender for the umpteenth time. I manually removed any trace I could find and…
  • On 2/21/2019 at 1:14 PM, Andrei M. said: Hello, In order to try and solve the reported situation please proceed as follows: - press Windows start button and type certmgr.msc, then press Enter - select Trusted Root Certificates > Certificates and remove any Bitdefender certificate listed - afterward, right click on…
  • On 2/21/2019 at 1:14 PM, Andrei M. said: Hello, In order to try and solve the reported situation please proceed as follows....... Thank you, I will give this a try and see if things improve.
  • 12 hours ago, RedsFan said: Its better to tell in what browser you have a problem , FF or Chrome ? so they can fix it Good point... I'm having this issue in Chrome, and I personally know several other people having the same issue with Chrome as well, so the issue is not specific to my installation.
  • I am having the same issue, and its getting worse. As more and more sites go over the HTTPS, Bitdefender is throwing up more and more warnings about the security. But when I click on the certificate information, it is Bitdefender own certificate causing the issue. If I disable protection and refresh the page, everything…
  • I am having the same issue, and its getting worse. As more and more sites go over the HTTPS, Bitdefender is throwing up more and more warnings about the security. But when I click on the certificate information, it is Bitdefender own certificate causing the issue. If I disable protection and refresh the page, everything…
  • 36 minutes ago, Sorin G. said: Hello, Was able to reproduce the issue. On the next update (roughly one hour) the issue should be resolved. Let me know if everything is ok. Thank you for the prompt fix. I just noticed that it was working again and noticed it updated about 15 min ago. Came here to tell you and saw you message
  • 13 minutes ago, Sorin G. said: Hello, Please let me know what exact version of Adobe Reader are you running on that machine and if you receive the exact error as for Office. Also please provide me with the value of the registry entry : Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bitdefender\gmid Yes, it is the exact same error,…
  • 12 minutes ago, Sorin G. said: Hello, Can't seem to reproduce this issue. Can you please provide more info. Also let us know if you are running any other security software apart from Bitdefender. /index.php?/profile/139755-oli_w/&do=hovercard" data-mentionid="139755" href="<___base_url___>/index.php?/profile/139755-oli_w/"…
  • Same problem here on Windows 7 and office 2007. It is blocking all Office products, Word, Excel, Outlook etc. Please fix this urgently, there must be thousands of people with this problem that don't know about this forum. OS: Windows 7 64bit Bitdefender Free: 1.0.1.3.61 Engine Version: 7.77774
  • On 15/04/2018 at 11:49 AM, Rampant said: Hello. Maybe you need to add network addresses to printers exceptions? I tried that (just in case), I also tried adding the exe file and the whole folder, but Exceptions appears to only be for skipping things during a scan. But besides that, it wouldn't affect the local scanner.…
  • On 11/21/2017 at 11:49 PM, Psybernaut said: In addition (although likely the same as the original LAN issues) my cross network file syncs have started failing, but if I disable protection or uninstall Bitdefender, they work fine. On further investigation I found that this particular issue is only affecting incoming…
  • Yip, I can confirm some if not all the previous problems are returning. I tried slashdot.org myself (a site I don't normally visit) and sure enough I can't access it either unless I turn protection off. In addition (although likely the same as the original LAN issues) my cross network file syncs have started failing, but…
  • /index.php?/profile/212006-zdub/&do=hovercard" data-mentionid="212006" href="<___base_url___>/index.php?/profile/212006-zdub/" rel="">@zdub An update to version 1.0.9.52, which came out yesterday, seems to have resolved these issues.
  • I checked on a number of sites I previously had issues with and it seems to working fine now. That said, this morning I was on a site and for a moment I got the "ERR_EMPTY_RESPONSE" page but after a second or two it auto refreshed and showed the page. Not sure if this is the same as the TLS handshake mentioned above by…
  • Bitdefender, please can you acknowledge this issue and give us some idea of what you are doing to rectify the issue and how long you think it will be before the problems are resolved. Or at the very least let us know IF you are even looking at it. Its been nearly two weeks and so far the only response has been the…
  • Is there any further news on this issue and when a resolution can be expected? This is clearly and issue with Bitdefender, and not an issue with individual installations, based on the wide and varied number of people having the same issues. I don't mind turning protection on/off to do things while a fix is implemented, but…
  • I'm having the same issues. A reinstall only works until Bitdefender does an update, then the problems start again.
  • Hi, I am having the same issue for the last couple of days. I opened a ticket (2017102121360002) with all the relevant details and tests I had done. I have reinstalled Bitdefender but as the OP said, once it updates the problem comes back. I have seen these problems on two separate computers, at two separate locations (ie…
Default Avatar