Kindly be advised we cannot cancel subscriptions or issue refunds on the forum.
You may cancel your Bitdefender subscription from Bitdefender Central or by contacting Customer Support at: https://www.bitdefender.com/consumer/support/help/

Thank you for your understanding.

Regulile Forumului Bitdefender

Options
Math_Matei
edited July 2013 in Trash

Regulile forumului Bitdefender (VĂ RUGĂM SĂ LE CITIŢI ÎNAINTE DE A POSTA)


Mai intâi, vă rugăm să vă înregistraţi în Forumul Oficial de Suport al Bitdefender daca nu sunteţi deja un membru (este gratuit). Veţi avea nevoie să folosiţi o adresa de e-mail validă şi să urmaţi instrucţiunile pentru a vă valida contul. Apoi puteţi posta.


Vă rugăm să urmaţi acest link pentru a vă înregistra:


Înregistrare


REGULI GLOBALE


Bine aţi venit pe forumul Bitdefender!


Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că o dată ce v-aţi înregistrat ca utilizator sunteţi în consecinţă de acord cu TOATE REGULILE ACESTUI FORUM. Ele sunt detaliate mai jos.


Aceste reguli au fost create pentru a facilita interactiunea dintre utilizatorii într-o manieră plăcută şi constructivă şi de asemenea pentru a preveni orice tip de abuz.


REGULI GENERALE


1.


În primul rând, acesta este un forum de suport pentru Bitdefender. NU este permisă postarea de teste comparative pentru soluţii de securitate deoarece acestea nu sunt relevante pentru caracterul principal al forumului. De asemenea, procesul de suport poate lua o multitudine de forme: o rutină de investigare este menită să localizeze cauza situaţiei raportate şi nu neapărat să ofere o soluţie permanentă – NU postaţi răspunsuri de forma „Am nevoie de o soluţie acum!" în loc să ne oferiţi informaţia cerută deoarece fără a localiza cauza nu avem cum să oferim o soluţie.


2.


O dată ce se postează o poziţie oficială cu privire la un bug de produs şi un ETA pentru soluţie, acel topic va fi închis. NU cereţi ca topicul să fie redeschis decât în cazul în care aveţi în continuare bug-ul după lansarea actualizării menite a fixa acel bug.


3.


Utilizatorii care au atins o cotă de atenţionare de 50% vor avea nevoie de aprobarea unui moderator pentru a le fi publicate postările, iar în cazul în care continuă să ignore regulile forumului vor avea contul suspendat.


4.


Utilizatorii nu au voie sa se folosească de clone (utilizarea a mai multe conturi de către aceeaşi persoană). Încălcarea acestei reguli va conduce la un ban permanent pe adresa de IP.


5.


Utilizatorii nu au dreptul să se folosească de proxy-uri anonime. Încălcarea acestei reguli va rezulta într-un avertisment, urmat de supunerea postărilor acelui utilizator la aprobarea de către un moderator-banarea contului.


6.


Când raportaţi o situaţie cu privire la Bitdefender, vă rugăm să vă asiguraţi că oferiţi urmatoarele informaţii:


- Numele şi versiunea sistemului de operare;


- Numele şi versiunea produsului Bitdefender pe care îl folosiţi;


- Mesajul complet de eroare pe care îl primiţi de la Bitdefender şi, dacă este posibil, ataşaţi un screenshot cu el;


- Numele celorlalte soluţii de securitate care rulează pe acel sistem;


- Când aveţi întrebari despre fişiere nedetectate (alarme false sau fişiere suspectate ca fiind infectate, dar nedetectate de antivirus), vă rugăm să ataşaţi un raport de scanare Bitdefender;


- Vă rugăm să vă asiguraţi că aveţi Bitdefender actualizat la zi pentru a fi siguri că informaţia este relevantă – pe forumul de suport nu acceptam decât postarea de loguri, pentru trimiterea de mostre vă rugăm să le urcaţi pe o platforma web de unde putem să le descărcăm pentru analiză.


7.


Topicurile care se referă la lipsa de răspuns a departamentului de suport trebuie să fie acompaniate de cât mai multă informaţie cu privire la situaţia iniţială pentru care aţi contactat suportul. În momentul în care trimiteţi un e-mail către departamentul de suport se va crea un număr de tichet - vă rugăm să menţionaţi acel număr în postul de pe forum pentru a accelera întregul proces.


8.


Moderatorii NU oferă suport prin mesaje personale. Nu trimiteţi mesaje personale moderatorilor decât dacă aceştia o cer explicit/doriţi să redeschideţi un topic închis în prealabil/doriţi să raportaţi un utilizator pentru limbaj abuziv sau spam. Toţi utilizatorii sunt trataţi în mod egali pe acest forum şi trimiterea de mesaje personale nu vă va garanta un răspuns mai rapid.


9.


Orice formă de limbaj agresiv direcţionat către alţi membri ai forumului sau către grupul moderatorilor este în totalitate interzis. Atacurile continue vor rezulta în suspendarea contului sau banarea sa.


De asemenea, orice formă de atac antisemitic , rasist sau social (prin imagini, text, mesaje personale, semnătură sau orice alt tip de comunicare folosit pe acest forum) nu va fi tolerat şi va rezulta în banarea imediată a contului.


Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că acest forum este un spaţiu public. Trataţi ceilalţi utilizatori în felul în care aţi vrea sa fiţi voi trataţi.


SEMNĂTURI DE FORUM, AVATARE ŞI NUME DE UTILIZATORI


Semnatura este optională pe acest forum şi este un mesaj personal pe care utilizatorul îl alege.


Următoarele NU vor fi tolerate:


1. Orice tip de referire explicită la numele de marcă şi simbolurile altor soluţii de securitate decât Bitdefender. Acesta este un forum de suport pentru Bitdefender şi promovarea produselor competiţiei va rezulta în editarea acelor intrări şi o creştere de 20% a nivelului de avertizare.


2. Folosirea de imagini mai mari de 300 de pixeli în lăţime şi/sau 100 pixeli înălţime.


3. Folosirea de imagini sau texte care conţin cuvintele "Moderator", "Administrator" sau "Admin" în semnătură. Acestea nu vor face decât să deruteze ceilalţi utilizatori.


4. Folosirea de imagini sau texte luate de la alţi utilizatori ai forumului. Vă rugăm să folosiţi avatare unice.


AVERTISMENTE


Cei care violeaza în mod repetat aceste reguli vor primi avertismente/suspendări/banări.


REGULI DE POSTARE


1.


Titlurile topicurilor trebuie să fie cât mai concise posibil, iar postările iniţiale trebuie să conţină informaţii relevante despre incidentul raportat pentru a asigura un răspuns precis din partea celor care doresc să-i ajute. Spre exemplu: încercaţi să evitaţi titluri de tipul "Ajutooooor" optând mai degrabă pentru un titlul de tipul "Întrebări cu privire la BitDefender Antivirus". Ultimul titlu are mai multe şanse să primească un raspuns mai rapid. De asemenea, topicurile cu titluri de tipul "Programul X e naşpa" împreuna cu lipsa unor argumente constructive nu vor fi tolerate, topicurile vor fi şterse şi utilizatorul va primi un avertisment de 20%.


2.


Postaţi topicurile noi în secţiunile corecte. Forumul este structurat în funcţie de Tipul de produs (Home/Office şi Protecţie Business) şi după versiuni de produs (Noul Bitdefender, 2013, 2012 sau o versiune precedentă). Dacă postaţi o întrebare în secţiunea corectă aveţi şansa să primiţi un răspuns corect pentru situaţia semnalată.


3.


Bump-uri/ Publicitatea făcuta unui topic sau orice alte încercări de a face un topic mai vizibil fără a adăuga informaţii noi şi relevante NU vor fi tolerate şi postarea respectivă va fi ştearsă.


4.


Când postaţi un răspuns pe un topic încercaţi să menţineţi sugestiile într-o arie relevantă – spre exemplu, când există un post referitor la un mesaj de eroare în Bitdefender 2013 nu recomandaţi downgrade-ul la Bitdefender 2012 deoarece această sugestie nu se adresează situaţiei raportate. Multiple postări de acest tip vor conduce la o creştere a nivelul de avertisment cu 20%.


5.


Răspunsurile offtopic (cele care nu au nimic de-a face cu subiectul acelui topic) vor fi şterse şi utilizatorul va primi un avertisment scris. Postarea in repetate randuri de raspunsuri de raspunsuri offtopic va conduce la cresterea nivelului de avertisment cu 10%.


6.


Mentineti culoarea textului, fonturile si tipul de litere intre limite normale si placute – orice postare care conţine numai majuscule va fi editată de către moderatori, acelaşi procedeu se aplică posturilor care conţin caractere mai mari de 20.


7.


Înainte de a deschide un topic nou vă recomandăm cu căldură să folosiţi butonul de CAUTARE pentru a fi siguri că acea situaţie nu a mai fost discutată. În cazul în care deschideţi un topic nou cu o situaţie care a fost deja discutată, topicul nou va fi închis şi redirecţionat către cel iniţial.


8.


Nu cereţi acelaşi lucru pe mai multe secţiuni ale forumului. Nu postaţi acelaşi topic de mai multe ori. Topicurile multiple vor fi închise şi redirecţionate către cel original pentru a evita confuzia.


9.


NU cereţi /postaţi crack-uri, seriale de înregistrare sau orice alte acţiuni care includ pirateria de software. Topicurile şi răspunsurile legate crackuri de software, sfaturi pentru a trece de sisteme de securitate, crackuri pentru protocoale de securitate, atacuri de tip flood sau postări care promovează cracking-ul sau atacurile pe Internet în orice fel vor fi şterse şi utilizatorul care le-a postat va avea contul suspendat imediat. De asemenea, nu va fi oferit nici un tip de suport utilizatorilor care foloseşte o versiune piratată de Bitdefender pe sistemele său.


10.


Vă rugăm să evitaţi titluri de topicuri de genul "URGENT" deoarece toate cazurile sunt tratate cât mai repede posibil.


11.


Vă rugăm să aveţi răbdare – există o mulţime de situaţii semnalate pe forum şi facem tot posibilul să raspundem la toate. Prin urmare, puteţi primi un raspuns imediat dar, de asemenea, poate dura cateva zile.


12.


Nu permitem posturi care solicită sau fac publicitate unor produse, servicii, fonduri sau donaţii – toate aceste topicuri vor fi ŞTERSE în mod automat. Publicitatea explicită este de asemenea interzisă.


REGULILE FORUMULUI SUNT SUPUSE MODIFICĂRILOR DE CĂTRE MODERATORI ŞI POT FI SCHIMBATE ÎN ORICE MOMENT FĂRĂ O NOTIFICARE PREALABILĂ. ORICE TOPIC CARE DEZBATE ACESTE REGULI VA FI ÎNCHIS ŞI ŞTERS ÎN MOD AUTOMAT DEOARECE REGULILE NU SUNT SUPUSE DEZBATERII.


Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM