-
Windows Live Mail
Buna ziua, Din cate am vazut in modulul de ajutor Bitdefender 2012, acesta este compatibil cu Windows Live Mail. Cu toate acestea nu am bara de comenzi antispam integrata in client. Stie cineva cum o pot activa? Sistemele de operare pe care le folosesc sunt Windows 7 Pro, si Vista Ultimate, impreuna cu ultima versiune de…
-
Bit Defender Is 2012 - Probleme Majore Sistem
Buna ziua, Sunt un utilizator de BD de multi ani. Am cumparat BD IS 2012 acum cateva saptamani si l-am instalat pe 2 laptop-uri. Pe unul dintre ele am probleme la revenirea din stand-by care se face greoi. Insa despre al doilea laptop vreau sa va vorbesc, unde problemele au fost inimaginabile. Lucrez in general (din…
-
Bitdefender 2012 (se Blocheaza Serviciile )
salutare -am si eu o problema cu bitdefenderu IS 2012 , atunci cand deschid jocul counter strike imi apare in action center de la windows 3 probleme, cade firewalu , antivirusu si update la bitdefender is 2012, iar bitdefenderu se blocheaza ,imi zice servicii le nu mai raspund va rugam restartati pc . Problema asta o face…
-
Cum Se Poate Face O Returnarea Antivirusului?
Duminica am cumparat de la eMAG un BitDefender Internet Security 2012 2 ani 3 useri si nu merge update-ul, nici ieri nu a mers, nici azi nu merge. Eroarea este cu (-1011). Cum se poate face returnarea antivirusului la eMAG si dezactivarea licentei din contul meu de BitDefender???
-
Cum Se Poate Face O Returnarea Antivirusului?
Duminica am cumparat de la eMAG un BitDefender Internet Security 2012 2 ani 3 useri si nu merge update-ul, nici ieri nu a mers, nici azi nu merge. Eroarea este cu (-1011). Cum se poate face returnarea antivirusului la eMAG si dezactivarea licentei din contul meu de BitDefender???
-
Bis 2012
As dori sa mai cumpar de pe emag inca un produs - BitDefender Antivirus Internet Security 2012, 2 ani, 3 calculatoare - licenta de reinnoire . Nelamurirea mea este daca pot instala acest produs pe alte 3(trei) calculatoare din 3 locatii diferite sau acestea trebuie sa fie in acelasi LAN ? Si mai exact .. daca am mai…
-
Bitdefender Internet Security 2012
Buna ziua, Am cumparat 3 licente pentru acest produs (pana la 3 Calculatoare, 1 An), ieri (15.09.2011). Pe secure.avangate.com starea comenzii apare ca fiind completa (plata a fost facuta ieri online), dar inca nu am primit niciun e-mail cu aceste licente. Cat timp dureaza in medie acest proces? Multumesc anticipat! P.S.…
-
Direct Download Links
in sectiunea engleza au fost postate de mult link-urile pentru download direct . ma intreb daca este posibil sa fie postate si link-urile directe pentru versiunea romanian . [nu cele pentru downloader] in plus , daca este posibil , m-ar interesa si noul link catre ftp-ul care acum nu mai merge . eu utilizam…
-
Povestea Dragonului-lup
http://www.bitdefender.ro/news/bitdefender...pului-2207.html http://www.bitdefender.ro/news/bitdefender...itate-2206.html Bitdefender Awake - Making of (Soundtrack: The Crystal Method - High Roller)
-
Bitdefender 2012
Nu cu mult timp postam pe forum, la sectiunea "Produse Bitdefender 2011" urmatorul mesaj: " În fața turmei flămânde de viruși care s-a dezlănțuit compactă în goană nu rezistă nimic. Sunt călcate în picioare soluții de securitate de renume. Din calea cirezilor dezlănțuite ori te ferești, ori instalezi BitDefender Total…
-
Pe Cand Versiunea Finala Bitdefender 2012 ?
Salutari. Cu scuzele de rigoare, postez la aceasta sectiune deoarece nu exista inca o sectiune pentru versiunea 2012. Tocmai am facut un test al BitDefender Total Security 2012 BETA 3 si am fost foarte placut impresionat la toate capitolele. Se stie oare o data aproximativa a lansarii versiunii finale ? O zii buna !
-
Bitdefender Total Security 2012
Buna, am instalat solutia antivirus Bitdefender Total Security 2012 si am intampinat mai multe probleme. 1 Nu gasesc butonul care ar trebui sa fie la panoul care se refra la Carantina pentru a trimite catre laboratorul Bitdefender probleme depistate. 2 Imi ingreuneaza foarte tare sistemul, mentionez asta deoarece inainte…
-
Bitdefender 2012! Nu Stergeti!
Buna ziua. Postez aici in speranta ca cineva va avea bunavointa sa ne lamureasca si pe noi ce se intampla cu aceste produse 2012. Sper sa nu vina cineva acuma si sa ma intrebe ce sistem am, ca e bine stiut si de echipa bitdefender, pe care o laudam mai inainte, ca aceste produse 2012 sunt pline de buguri. Intrebarea mea…
-
Bitdefender 2012
Stie cineva daca ceea ce e pus aici este versiunea finala a mult asteptatului Bitdefender 2012? E necesara dezinstalarea versiunii beta 4 si instalarea noului kit? Multumesc celor ce vor raspunde!
-
Bitdefender 2012
În fața turmei flămânde de viruși care s-a dezlănțuit compactă în goană nu rezistă nimic. Sunt călcate în picioare soluții de securitate de renume. Din calea cirezilor dezlănțuite ori te ferești, ori instalezi BitDefender Total Security 2012, o adevărată bombă în securitate, care să le sfârtece , să le deruteze și să le…