-
De Ce Zice Bis 2012 Ca Sharecash.org Este Fraud?
Sal! Am vrut sa imi fac cont la acest site, si dupa ce am completat datele sa ma loghez, a aparut pe ecran mesaj de la Bitdefender ca este "fraud". Ce fel de frauda face acest site? Nu plateste membrii, au ceva malware pe site? Multumesc!
-
Sugestie - Baza Definitii
Buna ziua! Dupa cum spune si titlul acestui topic, as dori daca se poate ca Bitdefender sa isi expuna bazele de definitii intrun site separat, in acel site sa apara un abecedar cu toti virusii cunoscuti de Bitdefender, baza totala de definitii, un virus monitor pe baza geografica a utilizatorilor, sfaturi legate de…
-
Probleme De Randare In Opera Alaturi De Bd Is 2012
Salutare, De cand am actualizat BD IS de la 2011 la 2012 au aparut probleme de randare in Opera, mai exact diverse artefacte, precum in poza atasata. De la un refresh la altul, ele dispar sau apar sub alta forma sau se pastreaza la fel. Deja am deschis un tichet (daca vreti, postez si ID-ul), dar au trecut 5 zile si ceva…
-
Sugestie Pentru Firewalul Bd
Ar fi foarte bine daca am avea parte pe langa functiile grozave ale firewallului bd inca una si anume FILTRU GEO-IP pentru a putea bloca traficul in-out pentru diferitele tzari problema gen China, India Korea etc.Sa fie o sectiune unde sa putem incarca o lista cu ip-uri (text)pe care nu ni le am dori.Un exemplu mai…
-
Windows 8 Si Bitdefender
Cand veti face update pentru a avea compatibilitate cu windows 8? Multumesc.
-
[rezolvat]ts 2012 Parola Setari
Christian te rog sa-mi spui cum repar problema cu parola. Multumesc mult BitDefender !!! "It beats all viruses and antiviruses." Christian ... ai perfecta dreptate!
-
Probleme La Incarcarea Paginilor Web
Incarcarea paginilor web este foarte greoaie .. odata cu oprirea antivirusului si a optiunilor totul merge perfect! Resurse: Cpu 3.0 Dual Ram 4gb Hdd 1300Gb Internet : cel mai mare pachet pe care mil poate providerul rds conexiunea fiind prin fibra optica. Produs : Bitdefender Total security 2012 Nu cred ca este de la…
-
Reistalare Bitdefender
Buna Ziua, Vreau sa reinstalez un sistem de operare un am instalat un antivirus Bitdefender2012.Itrebarea mea e ce serial number folosesc la reinstalarea antivirusului , cel original sau cel de la reanoirea licentei? (la reinoire am avut o licenta pt. 3 calculatoare pe care am pierdut-o). Multumesc
-
Actualizare Bitdefender Av. Plus 2012
Buna ziua, Am instalat Bitdefender av. plus 2012 pe o statie de lucru (win XP/sp.3) fara acces la internet. Dupa instalarea update-urilor de tip "weekly.exe" - descarcate dp. download.bitdefender.com produsul antivirus spune la stare actualizare ca aceasta nu s-a facut niciodata. Mentionez ca nu am primit nici un mesaj de…
-
Ajutor!
Buna.Am si eu o problema cu antivirusul..Dupa ce il instalez nu ma lasa sa ma conectez la internet , cred ca antivirusul blocheaza conexiunea..Am internet de la RDS.
-
5 Licente Gratuite?
Salutare! Folosesc BDTS cu licenta de cativa ani buni. Zilele trecute mi-a expirat vechea licenta si am activat inca una, tot platita. Azi am primit un e-mail prin care sunt anuntat ca am primit 5 licente gratuite BDIS 1an pe care le pot face cadou prietenilor si sa ma grabesc deoarece in 25 de zile vor expira. Este pe…
-
Ajutor!
Am aceeasi problema ca si Alex Va rog sa-mi spuneti cum sa schimb aceasta parola,sau cum sa o recuperez.Multumesc frumos,Marius
-
Bitdifender Internet Security. Si Virusi Detectati.
Am facut greseala vieti mele(sunt de vina trebuia sa stiu ca asa se va intampla) Am tot avut probleme cu, Bitdifender, Am avut licente care sau terminat, fara a fi folosite, ani multi de valabilitate. Acum de aprox.3 luni, am incercat Bitdifender Internet Security 2012,si mi-a placut ca mergea acceptabil. Dar cum este…
-
Prelungire Licenta
Buna seara, Am o licenta Bitdefender IS 2011 pentru 3 calculatoare care urmeaza sa expire zilele astea, am achizitionat de la EMAG un pachet de prelungire licenta Bitdefender IS 2012 (tot pentru 3 calculatoare) , am incercat sa obtin noua licenta pe renewals.bitdefender.ro si primesc mesaj ca seria e invalida sau a mai…
-
Bitdefender Internet Security 2012 Si Routerul Wireless N 300mbps D-link Dir-615 Cu 4 Porturi 10/100
Sal! Am achizitionat astazi acest router, si mi-am facut foarte multi nervi, crezand ca routerul este de vina. Softul de pe CD-ul de instalare mi-a zis ca sa inchid orice antivirus etc. Am inchis Bitdefender antivirus, firewall, anti-spam, active virus control, auto-scan. Insa de n ori cand incercam sa fac setarile la…
-
Bitdefender Total Security 2012 - Modificare Parola
Buna Ziua, Am instalat Bitdefender Total Security 2012 si vreau sa fac niste setari dar trebuie introdusa o parola pe care nu am cum sa o modific. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa modific aceasta parola.
-
[rezolvat]ts 2012 Blocheaza Utorrent
Salutari, Astazi, in urma unei reinstalari de sistem, observ ca TS 2012 blocheaza accesul spre aplicatia uTorrent. Inainte de reinstalare totul era ok, acum nu inteleg de ce nu mai merge... Avem asa: Windows 7 Ultimate x64, Windows Firewall OFF, Bitdefender Firewall Settings toate optiunile OFF, IDS OFF, Aplication rules…
-
Probleme Autoscan Si Update
Sa incep cu prima problema: functia de autoscan, mai precis scanarea tuturor partitiilor. In variantele precedente de BDIS nu se apuca de scanat decat in mod idle, acum se apuca la o ora fixa, chiar daca lucrez la pc. Nu isi face de cap in modul gaming, nici la vizionare de filme (aplicatii full screen), insa cand fac…
-
Cum Instalez Bitdefender2012 De Pe Cd Pe Un Laptop Mic Fara Drive De Cd?
Am cumparat 3 licente BitDefender 2012 Total Security - pentru 3 calculatoare. Programul am vazut ca e pe cd. Pe laptop-ul mare il pot instala, dar mai am un laptop mic fara loc unde sa pot pune cd-ul. As vrea sa instalez programul BitDefender si pe laptop-ul mic dar nu stiu cum. Cand am cumparat BitDefender 2011 se putea…
-
Problema Nfs World Launcher
Am avut BIS 2011 si nu am avut nici o problema iar azi am instalat BIS 2012 si deodata Launcher-ul de la Need For Speed World nu mai functioneaza.Specific ca ambele fisiere exe ale jocului au fost puse la excluderi in avc si firewall si problema persista.Am postat aceasta problema si in sectiunea de forum in limba engleza…
-
Golire Continut Safebox
Cand intru in My BitDefender, la Safebox, am 4% ocupat din Planul 2G. Pe ecran in folderul creat la instalare nu e nimic, e gol, de asemenea si in folderul radacina , C:\Users\[name]\AppData\Local\[username]/Safebox Folder, nu e nimic. Doresc sa imi fie golit continutul Safeboxului, operatiune ce se poate face doar de…
-
La Multi Ani Bitdefender!
Pe bolta imensa si neagra a pericolelelor cibernetice, unele soluții de securitate sunt genii efemere, altele, precum BitDefender, rămân "stele" care luminează protejând calculatoarele a mii de generații efemere. Felicitari Bitdefender! Esti genial! La multi ani BitDefender, tie si echipei tale! Iti doresc sa ai un an nou…
-
Problema Events In Bis 2012
Buna ziua . Am si eu o problema legata de events in BIS 2012,si anume daca intru prin setari(fara sa schimb nimik ), dupa ce ies pe pagina principala imi apare la events cifra 2 cu rosu iar daca intru sa vad despre ce este vb ,toata lista este goala iar cand ies de acolo isi revine la normal fara sa mai am cifra 2. Dar…
-
Produsul Anului 2011
Site-ul este încă în curs http://www.pcworld.pl/produktroku plebiscit pentru cel mai bun produs al anului de cititorii PC World Mag. Nu lasa ca Kaspersky a câştigat! :-) Voteaza pentru Internet Security BD 2012. "Tak" este DA, "Nie" este NU. Al tău! :-)
-
Bitdefender Is 2012 - Bdagent Off
Buna ziua! Astazi am dezinstalat driver-ul de la placa video ( ATI ) si am primit o eroare de la BD, in urma erorii interfata programului refuza sa mai apara . Dupa ce am reinstalat driver-ul nu am mai primit aceea eroare. Versiune BD: 15.0.31.1282 Versiune motor: 7.39227 Versiune driver placa video : 11.9 /scuzati-mi…
-
Crash La Scanare
Am avut Internet Security 2011 pana ieri, cand am fost sfatuit sa fac upgrade la 2012 datorita serviciului vsserv.exe care o lua razna (70% din utilizarea procesorului). Astazi am facut upgrade-ul, si am dat peste alte probleme: 1. Toate fisierele cu extensia ".c" au fost gasite ca si virusi. Toate proiectele pentru…
-
Modulul Antivirus
Inainte de toate doresc sa urez Sarbatori Fericite echipei Bitdefender, in frunte cu noul administrator al acestui Forum! Le merita pe deplin dupa un an in care au facut fata cu brio tuturor replicilor, unele destul de rautacuioase, de pe acest forum! Este pentru prima data cand intampin aceasta problema! Nu cred ca…
-
Licenta!
Buna ziua! Am o licenta la produsul BitDefender Total Security 2012(licenta primita, Cristi daca doresti sa sti si de la cine iti voi trimite un PM) , licenta din urma o pot transforma in una de IS 2012, iar cea pe care am transformat-o sa ii adaug numarul de zile la licenta ce am cumparat-o de pe emag? Multumesc! Cu…
-
Posibil Bug Bis 2012
Sal! Astazi am observat ca mi se tot umple spatiul pe C. De la 5 GB am ajuns la cativa KB si apoi 0. M-am apucat sa tot sterg fisiere (kit-uri downloadate) de pe C si sa dau disable la System restore, si degeaba. Am actualizat repede BIS 2012, sa nu apuce sa se umple spatiul si l-am actualizat (a luat peste 100 MB de…
-
Pachete Update In Limba Romana?
Buna seara, Am observat ca pentru versiunea in limba engleza este disponibil urmatorul pachet update: Date: 11.15.2011 Affected software: - BitDefender Total Security 2012 - BitDefender Internet Security 2012 - BitDefender Antivirus Pro 2012 Languages: US, GB Version: 15.0.34.1437 Platform: X86,X64 Fixes + features: -…