-
Acces Pagini Web
Buna ziua.Am instalat Internet Security 2010 si nu pot accesa http://nissan4u.com/ si alte adrese. Am instalat produsul cu licenta pentru 3 calculatoare la o firma cu profil auto. Inainte de instalare se putea accesa adresa http://nissan4u.com/ .
-
Bara Anttiphishing Mozilla 3.6.8
A aparut noua versiune Mozilla 3.6.8 iar bara antiphising nu funtioneaza.Astept o rezolvare a problemei.
-
Problema Bitdefender Criptare Chat
Buna ziua! Folosesc Bitdefender Total Security 2010 si nu am posibilitatea de a activa criptarea chat. Am incercat sa activez functia din fereastra principala si teoretic este activa dar cand deschid o conversatie cu cineva de pe Yahoo Messenger si apas pe iconita Bitdefender, imi arata vice versa. Din Setari nu pot activa…
-
Palevo - Un Vierme De Y!m
<șters> pass infected
-
Bis 2010 - Serviciul De Actualizare Nu Este Disponibil
2 sisteme complet diferite unul acum 2 zile , instalat BIS pe un XP+SP3 instalat mai demult unul azi , instalare noua XP+SP3 , [drive-ul C:\ formatat nu-quick] pe tabul actualizare , ambele subtaburi actualizare+setari , sunt gray/disabled . acelasi comportamnet pe ambele calculatoare. [ asta dupa instalarea BIS-ului +…
-
Bitdefender & Easeus Partition Master. Conflict?
Buna seara. am si eu o intrebare am BitDefender IS. ca antivirus. si am incercat sa folosesc, EASEUS Partition Master. pentru a modifica o partitie, si. la instalare EASEUS. imi cere sa dezinstalez. bitdefender. (atasez 2 poze) daca dau sa continue instalarea se instaliaza, dar la folosirea lui EASEUS. cand ii dau sa…
-
[rezolvat] Antiphishing.... Corigent!
Se pare ca eu sunt cel desemnat sa anunț incompatibilitățile Antiphishingului Bitdefender cu Mozilla Firefox. Neînchipuit de rapid s-a lansat un un build al Mozillei 3.6.6 care a prins descoperit iarăși Bitdefender-ul. Pe când un Antiphishing 3.0 care sa rezolve aceste mici incompatibilități? Așteptam așadar, remediarea…
-
[rezolvat] Nokia Ovi Suite Si Bitdefender Ts 2010- Incompatibilitate?
Sunt posesorul Bitdefenderului TS 2010 si am constatat cu certitudine ca exista o incompatibilitate intre orice build al Nokia Ovi Suite si Bitdefender TS, in sensul ca nu poate fi lasat sa se actualizeze ovi suite, aparand , de fiecare data, dupa ceva minutele bune de asteptare o fereastra de genul celei atasate. De ce…
-
[rezolvat]Antiphishing 2.0... Prins Nepregatit
Noua versiune a Mozilei Firefox 3.6.4 a gasit din nou nepregatit antiphishing-ul BitDefender exista o incompatibilitate intre Mozilla si software-ul său 2.0 Asteptam așadar lansarea rapida a noii versiuni a antiphishingului... oare.. când?
-
Problema "info Sistem"-bdf. I.s. 2010
Nu este pentru prima data cand apare mesajul de eroare din imagine atunci cand dau clic pe "Info sistem" / B.I.S.-2010. + Windows 7 Home P./ x64. (genuine). Dupa cateva secunde apare cel cu raportare erori la care am dat mereu trimite, dar nu stiu ce se intampla cu acele erori raportate.
-
Autocad Si Bitdefender
Buna ziua, Folosim programul AutoCAD LT 2010 pentru proiectare in constructii si avem instalat BitDefender Internet Security 2010. Solutia de securitate BitDefender face lucrul in AutoCAD imposibil. Mouse-ul sare, iar in timpul miscarii acestuia gradul de ocupare al CPU-ului sare de la 5% la 70% brusc. Am incercat sa…
-
[rezolvat]Virus Detectat
Am scanat ieri tot pc si antivirusul mi-a gasit un spyware.8545 si era in system volume,la sters dar vreau sa stiu ce este,un troian sau un nou virus?si ce face el in pc si cum a intrat daca am protectia proactiva la agresiv?
-
[rezolvat] Executabile Suspecte Detectate De Avc
Am o mare problema.Am un virus pe care nu il pot scoate si pe care nu stiu de unde l-am luat.Bitdefender il considera doar suspect si ii blocheaza atacurile din cand in cand,si tot din cand in cand il mai detecteaza si ca un trojan.generic. Aici este arhiva iar parola : infected http://www.sendspace.com/file/kweplr
-
Bitdefender Antivirus 2010 - O Mica Problema
Pana acum am avut mari probleme cu acest antivirus. Mai ales variantele 2008 si 2009 pe Vista x64. Dar am zis sa-i mai dau o sansa. M-am riscat si l-am instalat pana la urma pe un laptop puternic, Windows 7 x64 si 4 GB DDRAM 3. Pana acum s-a comportat foarte bine, singurul mic repros ar fi ca la bootare procesorul sta vreo…
-
Criptare Mesaje Yahoo Messenger
Am vazut ca exista optiunea de criptarea mesajelor trimise prin Yahoo Messenger. Aceasta optiune este activata si totusi nu face nimic. Mesajele sunt trimise tot in plain text (am verificat continutul mesajelor cu Wireshark). Bitdefender-ul se uita dupa aplicatia Yahoo Messenger sau cripteaza ce gaseste pe protocolul YMSGR…
-
[rezolvat] Virus?
Am instalat un program xilisoft video convertor se numeste , iar dupa ce instalarea s-a finalizat , bitdefender a gasit ca un proces ( d.exe ) care s-a instalat odata cu programul doreste accesarea pe pagina ceplmidimifac ilive ro vad ca acolo sunt numai executabile , am deschis flv.exe cu PEexplorer dar nu-mi dau seama ce…
-
[rezolvat] O Intrebare
buna am si eu o intrebare la care tot ma uit da nu inteleg cum se poate in system32 imi apare 2 fisiere rundll32.exe da cu acelasi nume eu zic ca unul e virus de-si nu il vede nici un AV numa panda cloud il vede suspect de virusi astept un mic raspuns si eventual sa va trimit fisieru si in system32 la dll... acolo tot asa…
-
Problema Troieni
Ca sa fiu mai explicit am sa expun detaliat problema. Folosesc de aproximativ 2 ani total security, incepand cu 2008 si acum 2010. Am trimis pana acum 2 mailuri, am trimis un troian, nu am primit nici un raspuns, ceva ce imi da serios de gandit daca sa mai cumpar in continuare licente la aceste produse. Prima problema este…
-
[rezolvat] Un Virus ...
<removed>c:\autorun.inf da imi dezactiveaza task manageru ,., si face mai multe va rog sa il verificati ms ms:D
-
Licenta Bitdefender Is
Pot sa folosesc licenta BitDefender IS doar pt BitDefender Antivirus?
-
Posibil Malware
Descarcare aici: <removed> http://www.virustotal.com/ro/analisis/f6e0...f6ec-1273400978
-
[duplicat] New Variant Of Palevo ! From Messenger !
new variant of palevo acum o urc si o trimit link pentru imagine http://img24.imageshack.us/img24/2858/newvariantpalevo.png link pentru virus http://fbx.ro/te8vsjkapb68czuf
-
Nu Stiu Ce E :)
http://fbx.ro/e8u755b14uonnic0 pass infected
-
Swizzor.2 - Imposibila Stergerea, Dezinfectarea Sau Carantinarea
BitDefender imi da urmatorul mesaj atunci cand ies dintr-un joc: BitDefender a blocat un virus! Nume virus: Gen:Variant.Swizzor.2 Accesat de: svchost Locatie: C:Windows\Temp\.... BitDefender nu a putut sterge, dezinfecta sau trimite in carantina acest obiect. Screenshot: http://img193.imageshack.us/i/screen1aa.jpg/…
-
[rezolvat] Criptare Fisiere
Unde pot sa vad ce algoritm de criptare este folosit si pe cati biti ? Multumesc anticipat. Cristian
-
Atentia Acordata Clientilor Romani
Buna ziua, As dori sa stiu de ce pe forumul in limba engleza exista un topic "Message from Florin Talpes, BitDefender CEO regarding FakeAlert situation" si pe forumul in limba romana nu? Inteleg ca acei clienti vorbitori de limba engleza va aduc bani mai multi decat cei din Romania, dar ar fi fost un semn de respect daca…
-
[rezolvat] Mozilla Firefox 3.6.2 Si Antiphishing Bitdefender
Iata ca , odata cu rezolvarea problemei cu update-ul bucuclas ce a facut haos in pc-urile pe x64 biti, acum Bitdefenderul , spetii Bitdefenderului, vor trebui sa isi indrepte atentia spre remedierea compatibilitatii cu noul build al Mozillei Firefox 3.6.2 Sper ca de aceasta data actualizarea modulului Antiphishing sa fie…
-
Bts 2010 Si Yahoo Messenger
Pentru cei ingrijorati am dat search inainte. Problema se manifesta in felul urmator: dupa ce am instalat Bit defender total security 2010 Yahoo messenger a inceput sa se restarteze fara motiv. Am dezactivat toate functiile de scanare trafic, criptare etc. fara succes. Problema e ca am ajuns sa dezactivez cam toate…
-
Trojan.generic.1262731
Salutare ! BD 2010 cu licenta ... la scan mi-a gasit Trojan.Generic.1262731 intr-o arhiva. Nu gasesc nicaieri descrierea lui sau orice alta informatie legata de acest trojan ... am trimis la BD Lab. cu optiunea corespunzatoare, insa info legat de el nu gasesc. Asadar este o alerta falsa sau trebuie sa imi fac griji ca acea…
-
Problema Av
buna ziua, am observat ca de o sapt nu mi-a apare bara de scanare nici dupa bifare,nici dupa stergerea fisierului gensett si restart,am reintalat din nou programul si tot nu a aparut.Cred ca e problema de la un update si va rog sa-mi sugerati o solutie.Am xp sp3