-
Virus troian
Buna ziua, Din această captură sunt amenințat că am fost infectat cu virusul troian și trebuie să achit 1200euro. Oare bitdefender securiti nu a sesizat virusul ? O zi buna
-
am pierdut Bitdefender INTERNET SECURITY 2016 (abonare 2 ani) dupa reinstalarea Win 7
Bunà ziua, am pierdut Bitdefender INTERNET SECURITY 2016 (abonare 2 ani) dupa reinstalarea Win 7 dupa reinstalarea BitDef, imposibilà activare deci in loc de aproximativ 60 de zile ràmase din abonament am ramas cu doar 30 de zile.... in Central Bitdefender totul este normal...in aparenta cu respect Dan
-
how dubai became like this?
در این بخش از وبلاگ راهنمای تور دبی قصد داریم تا در مورد ویژگی های یه خدمات خوب و خدمات CIP ارائه شده توسط آژانس ها برای شما همراهان همیشگی بیشتر بگوییم. در ادامه با ما همراه باشید تا در این مورد برای شما بیشتر بگوییم.آژانس های مسافرتی بسیار زیادی در ایران وجود دارد که هر ساله مسافران بسیار زیادی را به سرتاسر دنیا فرستاده…
-
Bitdefender 2016 Dezinstalare/ Instalare
Salut cu stima pe noul moderator al Forumului! Acum ca produsul e lansat și-n limba romana, as dori sa întreb ce sfat ne dați? Rămânem cu 2015-le ( protecția fiind identica cu 2016 ) pana ce produsul 2016 este stabil 100%? Eu doresc sa instalez versiunea în limba engleza, ce ma sfătuiți, sa o instalez din BitDefender…
-
Firewall-Ul Blocheaza Folosirea Prin Retea A Scanner-Ului Unei Multifunctionale
Buna ziua! M-am conectat la o multifunctionala HP prin retea. Imprimarea merge dar scanarea nu, iar dupa cateva verificari am observat ca e din cauza firewall-ului Bitdefender (merge daca dezactivez firewall-ul). Am un Bitdefender Total Security 2016 instalat pe o masina cu Windows 10. Am adaugat aplicatia de scanare ca…
-
Firewall Bitdefender Total Security2016
Buna ziua. As dori si eu cateva setari pentru regurile generale din firewall bitdefender total security 2016 , in urma testului de pe https://www.grc.com firewall din bitdefender cade acest test ! La adaptoare setarile sunt tip retea acasa /birou moda scuns /inactiv generic/activ
-
Bitdefender Central Gol!
Salutare, am incercat sa-mi iau trial versiunea total security 2016 a bitdefender, l-am instalat, mi-am facut cont pe site, dar cand se deschide Bitdefender Central este alb si nu apare nimic! Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine!
-
Steam Jocuri Si Bitdefender
De ce apare o asemenea detectie? Nu am jocuri piratate si windows-ul este cu licenta FPP. Am scanat si cu HitmanPro si nu a gasit nimic..
-
Se Schimba Setarile De Capul Lor
Salutare. Folosesc Bitdefender de foarte multi ani, in general fara probleme de functionare, insa de cateva saptamani am niste erori care nu-mi dau seama cum sa scap de ele. Problemele au inceput dupa ce mi-am cumparat o licenta pe un an de Bitdefender Total Security 2016 si am reinstalat programul deoarece pana atunci…
-
Reinnoire Licenta Bitdefender Total Security 2016
Am deschis ticket-ul cu numarul: 2016051719020001. Am schimbat 2 mail-uri cu echipa de suport. Problema este ca in continuare nu pot utiliza licenta noua. Am urmat pasii acestia indicati de colegi. Daca s-a reinnoit licenta automat ar trebui sa fie utilizabila din start. Am atasat niste screenshot-uri. Daca nu se poate…
-
Mutare Licenta Bitdefender Pe Alt Calculator
Salut ! Am Bitdefender Total Security 2016 (pachet cu trei licente) instalat pe trei statii. Intre timp am cumparat un al patrulea PC. As dori ca licenta de pe unul dintre primele trei sa o mut pe PC-ul nou pentru ca voi renunta la unul dintre cele trei PC-uri initiale. Dezinstaland Bitdefender de pe unul din calculatoare,…
-
Scanare În Safe Mode
Salutare ! Aș dori să știu și eu dacă se poate scana cu Bitdefender Total Security 2016 în Safe Mode Windows 10 ?
-
[Feature Request] Schimbarea Denumirii "mod Paranoic" La Firewall In "mod Inductiv"
Desi are oarecum tangenta cu afectiunea mentala paranoia totusi sa numesti o functie a unui antivirus "mod paranoid" este un pic cam mult, poate chiar exagerat Ca sugestie care sper sa fie luata in considerare in viitor de echipa Bitdefender ar fi folosirea expresiei "modul inductiv" fiind mult mai aproape cred de ceea ce…
-
Licenta 1An/1Pc Expirata
Salut am cumparat acum cateva saptamani in urma o liceta de BD 2016 de pe G2A (a fost o promotie) pentru 1an/1pc am activato-o in BD 2015 si a functionat corect insa acum 2 zile am observat ca licenta imi era expirata si imi vedea codul ca fiind invalid, nici nu mai aveam subscriptie activa pe bitdefender central , am…
-
Utilizare Cod Activare Subscriptie Bis 2016 Pentru A Reinnoi Produsul Bis 2015
Buna seara. Exista posibilitatea de a reinoi licenta pentru produsul Bitdefender Internet Security 2015(3 pc-uri/1 an) folosind codul de activare pentru subscriptia Bitdefender Internet Security 2016(3 pc-uri/1 an)? Am un calculator ce nu indeplineste cerintele recomandate de sistem(folosesc Windows 10 pe el, la fel ca si…
-
Nu Se Instaleaza Bitdefender Ap 2016
Am o problema la instalarea Bitdefender Antivirus Plus 2016. Am achizitionat antivirusul inca in noiembrie 2015, cu licenta pentru 2 ani. Cand introduc DVD-ul sa-l instalez se deschide fereastra de selectare a produsului. Selectez AP 2016, apas <Instaleaza>, apare ceasuletul de asteptare pentru cateva secunde si mai…
-
Scanare De Porturi
Buna ziua, Cam de 2 saptamani primesc foarte multe atentionari ca imi sunt scanate porturile, folosesc Bitdefender Internet security 2016. Notificarile sunt pentru IP-uri diferite. Am avut un ticket deschis la customer support si mi s-a spus ca Bitdefender a protejat calculatorul dar totusi sunt ingrijorat. Momentan am…
-
Search.mpc.am
cum pot scapa de '' search.mpc.am ? '' de fiecare data cand deschid mozilla firefox apare browserul ''MPC safe navigation'' , nu am putut sa scap de el cu metode clasice si nici cu bitdefender free sau 2016 ts in varianta trial 30 day sau alte antivirusuri free . merci
-
Protectia In Timo Real Dezactivata
Incerc sa activez protectia in timp real a solutiei de securitate: Bitdefender total security 2016, insa starusul ramane mereu: esuat
-
Mi Se Cere Cod De Licenta De Activare Dar Nu Am Primit
Buna ziua, Am incercat azi sa instalez BitDefender 2016 pe un notebook. Cumparasem pe 25 noiembrie 2015 pentru 3 PC-uri.Dar pe mail nu am primit vreun cod de licenta, plus ca am aflat ca pentru BitDefender 2016 nu se mai da cod de licenta, am inteles ca te recunoaste automat. Dar ceva nu e in ordine, mi se spune ori sa…
-
Network Type & Stealth Mode
am 2 leptoape de test cu win 10 insider pe ambele am BIS 2016 cu subscriptie activa se comporta normal (evident cu normalitatea Central-ului din zilele de azi) aici mi-a reusit instalarea de BIS pe un alt computer cu win 8.1 updatat windowsul la zi cu BTTTTTTS 2016 updatat dar in trial mode neexpirat (nu cred ca asta…
-
Cheie Produs Nou Scos Din Cutie, Data Ca Invalida !
Acum cateva zile am deschis o cutie cu Bitdefender Total Security 2013. Conform posibilitatii de upgrade, am intrat pe Bitdefender Central pentru a activa licenta pentru versiunea 2016, introducand cheia veche in sectiunea Abonamentele mele, dar surpriza, primesc urmatorul mesaj: Cheia introdusa este invalida. Cum se poate…
-
Valabilitatea Licentei Introduse In Bitdefender Central
Cu toate ca am pus aceasta intrebare atit in privat cit si pe forum nu am primit raspuns. Azi am aflat raspunsul pe pielea (si pe banii mei) si il fac public. O licenta introdusa in Bitdefender Central isi scade numarul de zile din momentul introducerii ei indiferent daca este asociata sau nu unui device. Cum vedeti…
-
Cum Scap De Acest Mesaj De Avertizare
Salutare. In ultimele zile imi tot apare acest mesaj de avertizare de cateva sute de ori pe zi: Inainte aparea din joi in pasti, ca sa zic asa, dar acum practic ma terorizeaza. As vrea sa stiu cum pot dezactiva acest mesaj. Am cautat deja informatii pe google dar singura sugestie care am gasit-o e sa dezactivez "paranoid…
-
Firewall Drop The Internet Connection - Internet Security 2016
Salut, Din când în când Firewall de la Internet Security 2016 i-mi taie complet conexiunea la internet. Dacă dau mai multe click-uri în special în Facebook sau în Gmail conexiunea pica. Dacă aștept un pic își revine iar dacă nu am timp trec firewall pe off și se rezolva. Sa fie din cauza ca unele setări nu sunt corecte în…
-
Bitdefender Help Desk - Bataie De Joc La Adresa Clientilor
Anul trecut am avut o problema cu Parental Control-ul la Internet Security 2015, problema ramasa nerezolvata pentru care am gasit eu un workaround si functiona totusi. Anul acesta am zis ca totul va fi OK cu noul produs BitDefender Internet Security 2016 si m-am grabit sa cumpar o licenta pentru 2 ani. Mare greseala am…
-
Problema Internet Security 2016
Buna ziua am 10 licente de Internet Security, majoritatea instalate fra probleme .... insa pe un laptop nou, dupa ce am instalat antivirus-ul acesta imi crasheaza intr-una ... la 5 min crasheaza , si 2 la mana cand imi primesc email-urile pe Outlook 2016, mi le scaneaza (nu asta e problema dar imi afiseaza email-uri…
-
Raportare Probleme
1. Atunci când deschid Microsoft Outlook, profilul BitDefender se modifica din Standard în Work si Search Advisor-ul se modifica din activ în inactiv Închiderea Outlook-ului nu are ca efect reactivarea funcției de Search Advisor ( Dețin Microsoft Office Profesional Plus 2013 licențiat ) 2. Firewall/ Adaptoare: după restart…
-
Some Updates Were Not Installed
Întampin și eu următoarea problemă. Mă puteți ajuta ? Mulțumesc !
-
Licenta Internet Security 2016
Va salut, Am cumparat impreuna cu un coleg o licenta de bitdefender is 2016 pentru 1an/3utilizatori. Eu sunt client bitdefender de vreo 3 ani de zile, avand acel cont creat pe bitdefender. Prima data am activat licenta pentru prietenul meu pe pcul lui creandu-i cont pe bitdefender, iar celelalte 2 utilizari vroiam sa le…